filosofie 

Focus op wat jij wilt. In plaats van te kopiëren van andere.15/12/18


We leren om hetzelfde te doen. Wat niemand eigenlijk echt leuk vind. Weinig mensen vinden hun baan leuk. En Verspillen zo het grootste gedeelte van hun tijd. Aan iets wat ze maar ongelukkig maakt. 

 

We hebben er een haat en liefde verhouding mee. Onze eigen leugen is comfortabel als het werk voorbij is. Want je komt niet je comfortzone. 

 

Maar we haten het als we weer gaan werken. Focussen op wat je wel wilt. Want dan komt dat in je leven. 

 

Als je alleen maar focust op wat je niet hebt. Zul je nooit gelukkig worden. Wees lief voor jezelf. Niemand zegt je dat. 

 

Hou van jezelf als van je toekomst geliefde. En je zult liefde kunnen ontvangen. Je bent nooit alleen want je hebt altijd jezelf nog. 

 

Volg je dromen. Ook al zijn ze nog niet zichtbaar. Er komt steeds meer van in je leven. Tot dat je op een dag zegt he ze zijn uitgekomen. 

 

Gefeliciteerd je bent een van de weinig mensen die gelukkig is. Nu de rest nog. Want dat is wat de wereld mist. Optimaal leven en gelukkig. Dan zal de mensheid pas bloeien. En zal de wereld weer kleur en plezier beleven als nooit tevoren.

 

 

Gebruik jouw waarheid. Zo maak je eigen verhaal. 13/12/18Spiritueel is niet zweverig. Het is alleen zweverig als je het niet begrijpt. Het gaat buiten de algemene waarheid om. 

 

We worden geprogrammeerd naar de maat van de tijd. Maar het is tijd dat we onze eigen maat bepalen. Onze eigen muziek spelen. Zodat we ons eigen feest maken. 

 

Wetenschap is de religie van deze tijd. Antwoorden van andere om een gevestigde waarheid alleen maar te bevestigen. Of om waarheid te koperen. Maar het is niet jouw waarheid. 

 

Jouw waarheid daar voel je goed bij. Een handig gereedschap wat je nodig hebt in je leven. Misschien niet nu maar iets later. Je hebt niks aan alleen maar feiten. Je waarheid hoor je in de praktijk te gebruiken. 

 

Alleen met verbonden met jezelf kun je tot jouw geest komen. Het kan praten tegen je. Zodat jouw waarheid weer bereikbaar is. Jouw opgedaande kennis van vele levens op een rij. 

 

De huidig macht wil niet dat we onszelf ontdekken. Daarom worden we er zoveel mogelijk van afgeleid. In de slachtofferrol gestopt of die van slaaf. 

 

Maar niet de rol die je zelf speelt. Je speelt de film van een ander. Met miljoenen tegelijk spelen we dezelfde drama af. De negativiteit maakt ons leven maar grijs. 

 

Maar zodra je van je passie gaat leven. Wordt de wereld vol met kleur gevoel en emotie. Dat zijn we allemaal. Laten we het naar buiten brengen. Dan maken we de wereld waar we zo naar hunkeren. 

Gelukkige mensen is wat de wereld mist. Wordt er ook een. 10/12/18

De wereld ziet er niet mooi uit. Als we zo het nieuws volgen. En de mensen om ons heen. Vele zijn niet gelukkig met hun leven. Of ze doen alsof ze gelukkig zijn. Altijd alles is goed. Terwijl dat eigenlijk heel anders is. 

De wereld mist gelukkige mensen. Dat wordt je door jezelf gelukkig te maken. Ga leven naar wat jij wilt hebben in je leven. 

Jouw succes maken. Is een goede film maken. Waar je graag in wilt leven. Waarin je elke dag wakker wordt met zin het leven. 

Laat het vuur van je passie's draaien. Want dat zet je op koers naar je dromen. En blijf in je licht. 

We werken met het licht. Omdat het zo puur is. Er zijn geen omwegen meer. Je kunt sneller manifesteren. Scheppen zoals het leven bedoelt is. 

Vergeet het systeem. We hebben geen meesters meer nodig. Mensen die boven ons staan. Omdat we zelf geen richting kunnen kiezen. We kiezen geen eigen richting. Maar volgen het normaal van de tijd. Wat leidt dat jezelf buiten spel zet. 

De betere wereld krijgen we door ons eigen geluk te maken. En te kiezen wat je ziel wil. En wat verder voedend is voor jouw. 

Spiritueel zijn betekend niet dat je arm hoeft te leven. Er is genoeg voor iedereen. Als we vanuit ons hart volgen. Want we vragen alleen wat we nodig hebben. Om elke dag gelukkig te zijn. 

 

 

Vertrapt als mieren. Of zo vrij als een vogel. De keus is aan ons. 5/12/18


Vertrapt als mieren. Worden we elke dag. Als we ons laten leiden door onze angst. 

 

We houden de leugens in stand omdat we bang zij voor de waarheid. Bang zijn voor de monsters in het donkere. Daarom blijven ze ons pesten. 

 

We zijn allemaal dader en slachtoffer geweest. Je hoort eerst slecht te zijn voor je goed kunt worden. 

 

We verlangen zo naar een betere wereld. Nieuwe energie is er al. En we zitten nog in de oude shit. 

 

Frustrerend is dat. Al het duister komt aan het licht. Omdat we die tegenspeler niet meer nodig hebben. 

 

Het blokkeert ons nu zelfs. Omdat het oude systeem het nieuwe in de weg zit. 

 

Al die moeilijke regeltjes die het leven moeilijker maken dan het hoort te zijn. Een systeem gebaseerd op angst. Terwijl de liefde wil heersen. Over de harten van de mensen. 

 

We willen overvloed. We zijn geen slaven maar vrij. Mensen laten hun stem horen. Omdat ze de onderdrukking zat zijn. 

 

Dat is een spel wat uitgespeeld wordt. Het eindspel. Want we gaan naar een nieuwe tijdperk toe. Je voelt het. Het voelt goed. En dat gaat het ook worden.


Je kunt beter de storm uitzitten. Ja het duurt zolang. Maar des te beter is het einde van de rit. 

 

We zijn zelf de nieuwe wereld orde. 4/12/18


We zijn zelf de nieuwe wereld. De nieuwe wereld orde. De mensen hebben de power. We zijn dat vergeten. 

 

We hebben geen meester nodig. Mensen horen hun stem te laten horen. Daarom is het zo'n puinhoop in Frankrijk. 

 

We hebben geen onderdrukker nodig. We willen vrij zijn. En dat zullen we zijn. Ja werk aan je eigen doelen. Maak je eigen wereld. 

 

Maar we kunnen deze gevangenis openbreken. Niet meer leven in hokjes. In niveau's. niveau's van goedheid. Hoog en laag opgeleid. Die onzin die ons dom maakt. 

 

De mens heeft een zelf lerend vermogen. En wil ontwikkelen. En dat is niet meer te stoppen. Verbranden dat oude. Want het houdt ons als slaaf. 

 

Vergeet de schapen. Sommige willen niet uit de illusie. We hebben hun goedkeurig niet nodig. We maken gewoon onze wereld. 

 

We kiezen voor onszelf. Want alleen zo dienen we onszelf. Leven op je licht maakt de wereld lichter. Leven op leugens maakt de wereld als een sprookje. Te mooi om waar te zijn. En als je door de sluier kijkt. Wordt je maar depressief zo donker is het. 

 

Maar er is altijd hoop. Hoop zit in jezelf. Jij bent je eigen verandering. En samen breken we deze illusie open. 

 

Ja illuminatie. We verlichten onszelf wel. We zien al jullie symbolen. En al jullie duister praktijken. Ondergrondse. maar spoedig boven de grond. 

 

Mensen willen de waarheid. Leugens zullen ontrafelt worden. En kranten worden verbrand want een middel van misleiding hebben we niet meer nodig. 

 

Blijf stabiel en bij jezelf. De emotie's van de eindtijd kunnen je gek maken. Maar de energie laat je vol gas gaan. Naar de doelen waar jij naar verlangt. 

 

Een voorbeeld. Zodat andere je zullen volgen. Omdat je een visie hebt over de toekomst. 

 

We zijn een groep. Verdeeldheid is een illusie. 27/11/18

Iedereen vecht tegen elkaar. We hebben geen politiek nodig. We zijn een groep. En dat noemen we mensen. 

Geen controle nodig. Wij hebben niet de touwtjes in handen. We volgen alleen de gemaakte illusie. 

We volgen. Maar weten niet wat we volgen. Een virus in ons. Onjuiste geprogrammeerd. 

Gemanipuleerd door angst Het wapen van de elite. Liefde de kracht van de nieuwe aarde. 

Zet je tv uit. Die slechte radio. En ga genieten. Daarna in stilste. En je weet wat jij wilt. 

Iedereen zijn eigen plek zodat we een mooie unieke wereld krijgen. Met allemaal een mooi eigen verhaal.

Een wereld vol goede films. Verhalen die goed aflopen. Omdat we zelf het script bepalen. We maken onze eigen film. 

Je eigen lijnen uitzetten. We zijn onze eigen redder. 22/11/18


Het universum is een reflectie van onszelf. We krijgen wat we erin stoppen. We krijgen waar we in geloven. En hoe snel het komt. Ligt aan hoeveel je bereid bent eraan te werken. 

 

We willen zo graag liefde ontvangen. Maar geven geen liefde aan onszelf. Als vampier ben je dan. Je neemt alles van andere op. Terwijl je na afloop nog steeds leeg bent. Van zelfhaat. 

 

Passief wachten op een reddende engel. We worden niet gered. Alleen gepusht. Daarom verhogende energieën. En al die boodschappen die je door krijgt. 

 

Voor de rest horen we zelf van de stoel af te komen. En te gaan werken. Waar voor we op aarde zijn gekomen. 

 

Meesters worden. Geen schapen die de herder volgen. Nee we zijn oud genoeg om zelf ons leven te kiezen. En onze eigen lijnen uit te teken. 

 

Geen onderdrukking meer. We onderdrukken onszelf door te kiezen voor iemand boven ons. Iemand die onze stem krijgt. Terwijl we zelf niet weten wat we willen. 

 

In conflict met elkaar.Omdat we van binnen een puinhoop zijn. Wat wacht om verlicht te worden. Hard en bot omdat we onszelf niet meer lief hebben. Verwachten aan de patronen van de maatschappij. 

 

Terwijl we liever een andere wereld zien. Maar de angst blokkeert ons. En houdt ons mak als een hond aan de lijn. Oplossingen daar wachten we op. Wanhopig als het niet uit komt. 

 

Dan is de enige oplossing zelf maar wat doen. We zitten in een heerlijke tijd. We zullen weer gaan zien. 

 

Daarom zo veel negativiteit om ons naar het licht te pushen. Al het donker komt omhoog. Zodat we van de kont af komen. En naar onze dromen gaan toe bewegen. 

 

Want daarvoor is de aarde gemaakt. Ons eigen paradijs. Alle ruimte om te ontwikkelen en te creëren. En daarnaast om te leren. 

 

Want in een virtuele realiteit leven. Waarbij we kunnen proeven eten en seks hebben. En ook nog ontwerpen en noem maar op. Dat is heerlijk. 

Hoe meer licht. Hoe meer je angsten uitvergroot zullen gaan worden. 20/11/18

Al het duisternis komt omhoog. Er is geen verstoppen meer aan. Je kunt je niet meer voor je zelf verstoppen. Je wordt depressiever. Je wordt tot een halt gebracht. Tot dat je eindelijk gaat luisteren naar jezelf. 

 

Dit is niet om ons te pesten. Maar om ons verder te brengen als mensheid. Van die luie reet af. Omdat er meer is dan je comfortzone Het is daar binnen lekker veilig en warm. En die zekerheid houdt je stabiel. 

 

Maar je dromen mis je. Dat ontneemt je levensenergie. Je doet niet waarvoor je bent gekomen. En bent verstrikt geraakt in de illusie. 

 

Het spel van dualiteit wordt uitgespeeld. Het duister heeft geen plek meer om te schuilen. Door de toenemende energieën. Worden onze angsten uitvergroot. Ze willen gezien worden. 

 

Niet alleen maar vol gas. Maar ook af en toe terug even stilstaan. Even wat overtollige bagage dumpen. Want zo wordt je reis weer lichter. 

 

We vechten tegen onszelf. Jezelf is je grootste tegenstander. Want je ego kan niet tegen verandering. Terwijl je slechts rollen speelt. In de jas die jij heet. Een rol die je nodig hebt om te leren en te groeien. 

 

Jouw echt taak komt tevoorschijn uit je duisternis. We zullen weer energie rijk naar onze doelen toe gaan jagen. Jezelf ontwikkelen gaat in worden. Omdat de enigste hoop voor de mensheid is. 

 

Het is onze planeet. En we hebben te lang stil gezeten. Gevangen in een land van vermaak en comfort. Tijd om onze plek op te eisen. En in te kleuren hoe wij ons leven willen hebben. Dat hebben we wel verdient. 

 

Vele zijn moe na de lange reis. Maar zullen weldra even op ademen komen. Zodra het licht vol door de illusie gaat breken. En niet af en toe erin schijnt zoals nu. 

Je leven wordt lichter. Zodra je het licht in jezelf gaat volgen. 19/11/18

De dagen worden steeds donkerder. En we zien hoe donker de wereld echt is. Geen zon meer die warme dagen brengen. Die ons even het leven doet vergeten. 

Nee we worden blootgesteld aan de realiteit. Zo is je leven. Vind je het leuk of niet. Niet dan mag je gaan veranderen. 

Eerst de donkere soep in jezelf zichtbaar maken. Zodat je beetje bij beetje kunt gaan zien. 

Eindelijk in de goede trein zit. Naar jouw bestemmingen toe. Je zult vertragingen krijgen. Want de puzzel die jij heet. Hoort eerst heel te zijn. Voor dat je volledig jouw echt zelf leert kennen. 

Niet je jas de ego. Je kunt elke rol aannemen die je wilt. Bind er niet zo aan vast. Want het leven is zo voorbij. 

En het doet er niet toe hoeveel status je hebt bereikt. Nee het gaat erom dat je gelukkig bent. Jezelf kunt laten zien zoals je bent. 

Je dromen horen op nummer een te staan. Hard werken he. Jammer dan het is zo. Vol houden en doorgaan. Want het universum test je kracht. 

Je wordt uitbetaald op het hoeveelheid vertrouwen. Dat je in jezelf hebt. Eerst aan jezelf werken. Voor je zult vliegen. 

Je zult pas succes bereiken. Als jezelf volledig kunt geven aan de wereld. Zonder dat er nog blokkades op de loer zitten. 

Dagraad breekt aan. Zit op de eerst rij. En ontsteek je lichten. 10/11/18


We zijn teveel met de geschiedenis bezig. Maar we hebben geen vak de toekomst. We lopen massaal achter onze leiders aan. Terwijl we dat een systeem van macht is. 

 

Daarom is zelfontwikkeling niet cool. En daarom wordt je er niet populair mee. Lekker verzonken in je eigen duisternis. Nee schreeuwen als kinderen. Want het is zo donker. 

 

We zijn bang voor het donker. Terwijl er niks is om bang voor te zijn. Het is allemaal jezelf. Maar dat ben je vergeten. 

 

Je draait volledig automatisch. Als een Al computer. Je gedachten sturen ongecontroleerd in het rond. Je voelt je gevangen in een val in jouw lichaam. 

 

In een wereld die je niet mag. Toch komt de beste verandering van uit jezelf voort. Steek alle lichten aan. Al zul je eerst horen te leren hoe je de eerste aansteekt. 

 

Start positief. Nu draai je nog rondjes. In een weg naar beneden. Maar spoedig bereikt het licht ons. Je wordt gesteund het gaat elke dag makkelijker. 

 

Ontwaakt gebruiken we de supercomputer volledig. Daarom gaat inspiratie zo snel over het toetsenbord heen. We verbluffen iedereen. En spoedig doet iedereen dat. 

 

De wereld veranderd als een achtbaan. Super spannend en verrassend is het. We kijken door alle sluiers heen. Want zodra je lichten aan staan. 

 

Kijk je door alle leugens heen. Ze hebben alleen een mooi uiterlijk. In dezelfde hypnotiserende taal getypt en voor je voor gelezen. Maar he de wereld is groter dan de leugen van macht. 

 

De kracht van jezelf zal rijzen. Zal al wat in het duisternis plat branden. De negatieve massa houdt je niet meer tegen. Want het deken van licht beschermt je. Je krijgt vleugels en stijgt op. 

 

Al die dubbele cijfers zijn het signalen dat je op de goede weg bent. Lekker achterover leunen en het universum verwerkt je creaties. Het duurt lang omdat het groot is en heel mooi. 

 

Dagraad maakt dat alles donkerder lijkt. Maar spoedig zal de zon rijzen. Een nieuwe dag breekt aan. Vol kansen omdat er geen blokkade's meer gemaakt worden. Vrij zijn we als een vogel. 

Surfen op golfbeweging. Dat is hoe de nieuwe tijd werkt. 8/11/18


Maak je geen zorgen. Controle werkt niet meer. In de nieuwe tijd kun je alleen met de golven mee bewegen. Je eigen golven. Surf op de golven van je gevoel. En je zult komen waar je heen wilt gaan. 

 

Vast pakken zal niet meer gaan. Je zult om gespoeld worden net zolang tot je dat gaat inzien. 2018 is niks 2019 zal extreem worden in alles. Omdat we vooruit horen te gaan. 

 

Uit die slachtoffer rol. We zijn allemaal zo zielig. En dat is fijn. Naar oh het leven kan ik zelf maken. En je bent de zon die elke dag schijnt. Want zo mooi als je van binnen bent. Zo mooi kun je de buiten wereld maken. 

 

We zijn mensen en willen allemaal resultaat zien. Alleen soms groei je pompoenen en die nemen de tijd. Het duurt gewoon even. We willen zo graag. En zijn teleurgesteld dat het zolang duurt. 

 

Als je tuiniert kijk je toch ook niet steeds tot de plant klaar is om te oogsten. Ga wat leuks doen. Wat een mooie herfstkleuren buiten en lekker weer. Nog een paar dagen en dan slaat de winter in. Ik zou zeggen geniet ervan. 

 

Genieten maakt loslaten mogelijk. Loslaten is goud. Want daarmee vertrouw je het universum. Het universum werkt voor ons. Hard werken is nutteloos. Zonder een dosis inspiratie. En het vermogen om los te laten. Want met vasthouden is er te weinig ruimte. 

 

We houden zoveel vast in de maatschappij. Dat we geen vrijheid meer hebben. We zijn slaaf van onze eigen gedachtengangen. En als gevangen van onze eigen maatschappij. 

 

Van een democratie die niet werkt. Van een schoolsysteem die ons alleen maar laat kopiëren als een printer. We herhalen als robots. Terwijl we al die banen willen behouden. Terwijl we vergeten zijn wat het nut van het leven is. 

 

Omdat we denken als 0 en 1. Als een code. Maar zonder gevoel en verbinding. Ben je nooit in staat om in 2 voud te denken. Om over de dualiteit te denken. En te zien dat het maar een spel is. Waarin jij de baas bent. 

Samen maken we de wereld. Maar we zijn ook ons eigen stuk. 3/11/18

Niemand heeft gelijk. Hoe heerlijk is dat. Waarheid is maar een visie. De illusie van dualiteit. Het schaakbord waar we allemaal op zitten. 

 

De wereld is van jouw. Allemaal maken we een stukje van de wereld. Je bent zelf de baas over jouw schaakstuk op het schaakbord. Je maakt je dromen waar. En je jaagt je doelen na. 

 

Genoeg pijlen dus genoeg doelen om naar te jagen. Met je vuur laat je harten aanwakkeren. Kijk buiten het schaakbord. En zie dat alles maar een spel is. 

 

Het draait er niet om dat je super succesvol bent. Want dat is slechts de top die je bereikt hebt. De dag ernaar kun je weer vallen. Dat is de dualiteit. 

 

Leer er op surfen. Goed is niet goed. En slecht is niet altijd slecht. Het is slechts de kleur die we er aan gegeven hebben. Niemand kan oordelen over de andere. Want we staan niet in zijn of haar schoenen. 

 

Je kunt klagen wat je wilt. Maar daarmee komt jouw wereld niet. Klaagziek zijn we allemaal in het einde der tijden. 

 

De waarheid is als een tunnelvisie. De grootste roepers hebben de grootste aanhangers. We volgen de grote roedel wolven. Maar vergeten dat we allemaal onze eigen spoor mogen maken. 

 

Van je eigen succes najagen. Wordt je gelukkiger en positiever. Eindelijk wat licht. Zo zal het lente zijn in de winter. Liefde zal heersen. En de wereld zal eindelijk zien dat er geen grenzen zijn. Maar dat we grenzen leggen door wat we geloven. Want dat is onze perspectief van de wereld ook wel realiteit. 

Negatieve wereld is de grootste katalyastor naar het licht. 29/10/18


Negativiteit is de propaganda van macht. Er is altijd een reden te vinden om niet te verbinden. Om de vinger naar een andere te wijzen. 

 

De andere de schuld geven. Is makkelijker dan zelf verantwoordelijkheid te nemen. En oordelen is makkelijker dan iemand te leren kennen. 

 

Want niemand faalt. De kracht zit hem in weer opstaan. Niemand wil het licht zien. Omdat ze dan hun eigen duisternis zien. En die verafschuwen ze. 

 

Pech voor hun. Want het licht is op volle sterkte. Alles wat geen liefde kent. Zal naar liefde toegaan. De leegte is te vullen. Door je dromen te volgen. 

 

Nee niet een paar miljoen op de bank. Rijk zijn is een gevoel. Geld zonder doel is nutteloos. Je hebt richting nodig. Een weg waarin je kunt groeien en bloeien. Want dat maakt je ziel gelukkig. En je hart blij. 

 

Je bent je eigen wijze. We zijn vergeten hoeveel wijsheid er in jouw verborgen is. Je hebt geen herders nodig. Die vertellen dat hun diensten nodig hebt. Nee ze misleiding je alleen voor hun spel. 

 

De eeuwig schuld. De eeuwig zonde want we zouden nooit goed genoeg zijn. Mensen met een minderwaardigheidscomplex zijn het makkelijkste controleren. Vandaar dat we niet in de zelf investeren. Maar in het collectief. 

 

Alles moeilijk maken. Terwijl makkelijk maken. Het leven leuker maakt. En de weg makkelijk. Zodat succes toegankelijk. Het leven hoort niet hard te zijn. Mag best uitdagend zijn. 

 

We houden onszelf klein. De roep om verandering is zo sterk. Dat je alleen nog maar all in wilt gaan. Naar het licht toe. Want het donker trekt je niet. 

 

Het is als een evolutie. En een revolutie in een. We gaan naar onze natuurlijke staat van zijn. Alleen zullen we sneller tot antwoorden komen. Omdat we meer licht aan kunnen. Dat is wat 5 D ook wel genoemd wordt. 

 

Dat is het paradijs. Een vreugdevolle wereld. Waarin we met elkaar zijn. In plaats van tegen elkaar. Natuurlijk komt niks vanzelf. Anders kun je niet groeien. uitdaging zal er nog zijn. Want dat is de kracht van groei.

 

Vergeet de duisternis. Herrijzen als een feniks. Bouw jouw dromen. 28/10/18


Het licht wordt met de dag sterker. Mensen kunnen zich niet meer verstoppen voor zichzelf. Ze zullen zien hoe duister ze zijn. Hoe weinig licht in ze zit. Terwijl ze al die tijd alsof deden. Speelde dat alles goed ging. 

Je kunt niet meer vasthouden aan het oude. Ze zullen vergaan. De wereld is al aan het vergaan. We zullen weer herrijzen uit het as. Van de einde der tijden. 

Het licht zal je weer vinden. Vele zullen het verafschuwen. Zullen tot de bodem horen te gaan. Om het te kunnen zien. 

Want we gaan vanuit ons hart leven. In balans met je hoofd. En in je eigen krachtveld. Dat werkt als een magnetisch veld. 

Daarom is de kracht van manifesteren zo goed. Hopen is manifesteren. En geloven is het vorm geven. 

Daarom is negatieve denken zo verwoestend. Omdat jezelf tegen aan het werken bent. Terwijl je met positief denken. Sneller naar jouw doelen komt. Je kunt je doelen ook denken. En het universum in zenden. 

En de hobbels komen op je pad. Leermomenten en uitdagingen zodat de weg naar jouw doel ook top wordt. 

 Genieten zul je. Want zo is het makkelijk vol te houden. Nee niet meer hard werken. Dat werkt niet meer in de oude wereld. Alles dat werkt. 

Alles goed omdat je dat voelt. Je voelt alsof je de hemel kust. De liefde van je leven al voor je neus staat. En je doelen al bereikt zijn. Ja die komen eraan. Hou dat gevoel vast. 

Je wilt zo snel. Maar dat is oud denken. Wat gas terug soms. Genieten van het uitzicht. Want je doelen vliegen naar je toe. 

Ben een eiland. En maak daarom je eigen doelen. Jouw paradijs. En daar ben je wat gek voor. Niet voor niks para in het dat woord. Verbind je met mensen die goed voelen. En samen steun je elkaar. 

We zullen herrijzen als een feniks. Het licht zal al het duister op eten. De situatie wordt zelfs weer aangenaam op aarde. Doe mee. Bouw aan jouw dromen. En je giet wat licht in de wereld. Is hard nodig op dit moment. 

Alleen met bewust worden. Kun we gezond met de wereld omgaan. 21/10/18

Controle is in een wereld. Waarin niemand zelf verantwoording wil nemen. Zal men onderdrukt worden. Net zolang tot me verantwoording voor zichzelf gaat nemen. 

De truc van de duister of kwaad. Is dat het mensen uitmoord we zouden vergaan. Maar nee het leert ons alleen. 

Dat onwetendheid het kwaad naar binnen haalt. En zo slopen we de wereld. We luisteren niet naar onszelf. 

We worden nooit onszelf omdat we ons heel de dag afleiden Grijp je verantwoording. En doe wat je al kan. 

Je hoeft niet te zoeken. Alles wat je nu nodig hebt. Is er al. Jouw wereld veranderd. En de wereld om je heen. 

Mensen kijken je raar aan. Omdat je energie anders staat. Je ziet zonder te vragen. Je leert zonder te lezen. 

We hoeven niet hard te werken. We hoeven alleen de inspiratie te volgen. En luisteren waar ons hart ons mee naar toe neemt. 

De nieuwe wereld komt verbind met jezelf. Want alleen zo kun je jouw toekomst zien. Maar alleen hoor je die nog uit te bouwen. 

Verlangens zijn stukken uit de toekomst. Die je nog mag gaan creëren. Scheppen is heerlijk dus dat komt jouw kant op. 

Met de nieuwe golven mee. Naar de nieuwe wereld. 19/10/18

Het schip gaat onder. En de druk neemt toe. De druk van het licht. Mensen dansen in hun eigen duisternis. Ze zijn stuurloos. 

Want er is een nieuwe bron waaruit we kunnen scheppen. Een level hoger. In het kort wat meer licht en energieën. Omdat de aarde zich ook wil ontwikkelen. 

 

Een levend wezen is dat. Met een bewustzijn. Als het levenloos was. Kon er ook niks op groeien. De aarde is onze bodem en we krijgen er onze kracht van. 

Beter om gaan met de aarde. Daar gaan we heen. Beter omgaan met elkaar. Niet allemaal tegen elkaar. Maar allemaal met elkaar. 

Niet verloren in ons hoofd. In stromen die we geleerd hebben. Wat toch niet werkt. Links en rechts nee dat werkt allemaal niet. Omdat we tegen elkaar staan. We werken maar op halve kracht. 

Waarom niet een systeem? Wat alle mensen ten goede komt. We hoeven alleen maar op ideeën te stemmen en die uit te voeren. We denken te moeilijk en dat is het probleem. 

Op gevoel zullen we werken. Spirtualiteit en wetenschap zal samen werken. En dat is hoe we goud maken. Zweverig is het niet. Want het brengt ons naar de bron. Naar onze natuurlijke staat van zijn. 

Verlichting is het enige antwoord. Omdat we dan eindelijk onze weg kunnen zien. Niet meer bedrogen kunnen worden. Omdat we dwars door de sluier heen kijken. 

We niet meer wanhopen naar liefde maar het zelf hebben. We hoef niet meer mensen omdat we eenzaam zijn. Maar mensen omdat we graag liefde geven en onze verhalen vertellen. 

Heel de lijn wordt anders. Kinderen kunnen zelf leren. We hoeven ze alleen te begeleiden. Er is geen moeten meer. Alleen maar mogen en een wil er achter. Want dat is de beste motivatie. 

Er is afhankelijkheid meer. Omdat mensen voor hun geluk gaan kiezen. We kunnen onze eigen jackpot maken. Het is er niet allemaal vandaag. Maar je bent instaat om je eigen succes te maken. 

Makkelijker dan eerst. Omdat het sneller werkt op de nieuwe energie. Je hebt geen aardse lessen meer nodig. Dus zul je recht op je doel af zwaaien. 

We zullen leven zoals het bedoelt was. Als goden. De geheimen kennis komt naar boven. Omdat we het herinneren. En we brengen het in de praktijk. Wonderen zijn dan mogelijk omdat het gewoon kan. Alleen ging het buiten ons voorstellingsvermogen heen. 

Mensen zijn allemaal samen onder een bron. Dat is onze kracht. 14/10/18

De grootste vijand van de elite is dat mensen ontdekken wat ze zelf kunnen. We hebben geen leraren nodig. Of diploma's om iets te leren. Geen systeem om alles onder controle te houden. 

De natuur houdt ook geen controle. Die laat alles lopen. Leven in vrijheid in al zijn ruimte. Omdat het leven zo het beste tot zijn recht komt. 

Mensen komen het beste tot zijn recht. Als ze overvloed hebben. En de ruimte hebben om zich volop te ontwikkelen. 

Leren naar binnen te kijken. In plaats van de buiten wereld te kopieën. Leren om eigen baas te zijn over jezelf. In plaats van leren om andere te dienen. 

Nee niet vechten om de beste waarheid. Want niemand weet alles. We zijn er alleen een stukje van. Zoals allemaal. 

We maken deel uit van een bron. Waarin we allemaal verbonden zijn. Net zoals onze mobiel verbonden is met het wifi netwerk. 

Een organisme gedropt om het beste ervan te maken. De kracht zit in die ontdekken. Allemaal met elkaar zo maken we elkaar groot. 

En zullen we eindelijk volwassen worden als mensheid. Kun eindelijk vliegen door de ruimte naar andere planeten. Wellicht kun je naar mars voor een weekend. Er zijn geen grenzen. Die maken we zelf in ons hoofd. 

Wetenschap en spiritualiteit samen voegen en je maakt goud. Spiritualiteit zijn rijmpjes vanuit je weten. Terwijl wetenschap vaak formules zijn. Passen perfect bij elkaar. 

We zijn ontworpen om te scheppen. En alles kan. Omdat alles er al is. 12/10/18

We streven naar perfectie als maatschappij. Alles kan altijd beter. Maar dan is het ook nooit goed. Nooit een goede sfeer omdat er altijd fouten gemaakt worden. perfectie bestaat gewoon niet. Het is goed zoals het is. 

Controle daarmee willen we perfectie bereiken. Maar niet iedereen wil hetzelfde. Of hetzelfde zijn. Je kunt mensen niet in een lijn dwingen. Je kunt ze niet dwingen om bepaalde dingen te geloven. 

Omdat mensen zelf aanvoelen wat waar is of niet. Daarvoor hebben we geen media nodig. Geen mensen vertellen wat de waarheid. Dat mogen ze lekker zelf uitzoeken. 

Leren doen we zelf. Daarvoor zijn we ontworpen. We zijn leergierig wezens die nooit genoeg hebben. Er is altijd meer te ontdekken. Daarom is er ook geen platform van nu ben je verlicht. En nu houdt het op. Nee je ontwikkelt altijd verder. 

Meer licht en meer informatie die tot je kan komen. Betekend alleen dat ontwikkelingen sneller gaan. En nog sneller achtbaan. Want je zult ook nog af en toe vallen. Loslaten wat niet meer werkt. 

En schakelen naar waar je naar toe wilt. De weg maak je vrij. Met de stroom mee. En veel plezier. En het leven is toegankelijk voor je. Alles wat je wil is er al. Alleen mogen we dat nog tot uiting brengen. 

De aarde is in transformatie. En we gaan mee of vallen er af. 9/10/18

Het probleem is dat niemand wil veranderen. Terwijl de wereld keihard aan het veranderen is. Met de dag meer. Want de aarde wil veranderen. En we zullen wel mee moeten. 

Klagen tot je een ons weegt. Gaat ons echt niet meer helpen. Je wordt kei vaak om gegooid want de storm is begonnen. 

Een transformatie. Geen slaven meer van het geld. Maar uiteinelijk vrij. Doen wat je wilt. En alles komt goed. Omdat we op gevoel werken. Verbonden met het goddelijke veld. Waarin alles te scheppen is. En de super vruchtbare bodem maakt het dat het snel uitkomt. 

De roep naar vrijheid wordt met de dag groter. Daarom maken wij de verandering. We hoeven niet te wachten tot aliens ons bevrijden. Of een groep achter de schermen. We maken het ook zelf. 

We zijn de mensen kei zat. Net kinderen zijn het soms. Verslaafd aan de gemak zucht en een overheid die ze voert met regels. 

Maar wij hoeven geen regels. Nee wij willen ons ontwikkelen en laten zien. En hard want dat hebben we gemist. Dat is ons thuis. 

Ons liefde is enorme en dat gaan we delen met de wereld. Als eilandjes zijn we nog. Maar niet voor lang. En dan gaan we toeslaan. De wereld gaat razend snel veranderen. Omdat de bedoeling is. 

Het donker kan het niet meer tegen houden. Daarom voelen we ons zo top. We voelen dat gaat gebeuren. De laatste blokkade's opgeruimd zodat we vol gas naar onze doelen kunnen. En de wereld snel kleur krijgt. 

Ben anders. Spiritualiteit is een schat die herontdekt wordt. 7/10/18

We verafschuwen spiritualiteit. Maar zouden we ons aanpassen? Waarom niet gewoon lekker zweviger zijn. Draag jezelf uit. We hoeven niet aardse te worden. Of down tot earth te worden. 

De mensheid mag eens gaan beseffen. Dat spiritualiteit iets heel krachtigst is. En ook iets heel natuurlijks. We dragen het heel ons leven bij ons. 

De geest is een vergeten iets. We zitten teveel in ons hoofd. Als een Al computer alleen hebben we dan nog gevoel. 

Maar naar dat gevoel luisteren we nooit. De woorden die onze ziel in fluistert zijn er om te volgen. En dat is al wat spiritualiteit is. 

Het is die binnenwereld die we nooit begrijpen. Omdat we maar blijven rennen in deze maatschappij. 

Rennen achter de kudde aan. Zonder dat we echt weten. Wat we nu werkelijk aan het doen zijn. Is dat wel goed voor ons? Of maken we zelf de hel op aarde. 

Terwijl de hemel een sprookje is. De hemel was bedoelt voor aarde. En zal weer terug komen. Een paradijs. Waarin zielen vrije kunnen scheppen. En hun wereld in kunnen richten zoals ze willen. 

Daar heb je licht voor nodig. Je hoort te kunnen zien. Daarvoor hoor je jezelf te ontwaken. De weg van de geest af te leggen. Dat wat we verafschuwen. 

Want pas als je naar jezelf luistert zal de wereld van jouw worden. Dan hoor je bij de verandering. In plaats van op het zinkende schip zoals de rest. 

Je zult symbolisch verdrinken. Duizenden keren tot dat je dat in gaat zien. 

We volgen een script. Terwijl je eigen filmster bent. Je maakt je eigen verhaal. 5/10/18

We hebben geen elite nodig. Geen systemen die je de weg zouden wijze. Nee dat is wat er mis ging op aarde. 

We hoopte op een goede plek na de dood. Maar ooit was de aarde als paradijs bedoelt. Vergeet geloof. Wacht niet op de hemel na de dood maar maak hem nu. 

De enigste verandering is hem zelf maken. We zijn de baas over onze eigen wereld. En daarom zijn we op aarde gekomen. 

Niet om een elite te dienen. Alle leugens komen aan het licht. Je hoeft alleen volop in je licht te staan. Dan gaat het nog wat sneller. 

Blijf bij je waarheid. Elke seconden en je voelt de verandering in je omgeving. Mensen gaan nadenken. Gaan vragen stellen. Omdat de sluier er niet meer is. 

Iedereen is zijn eigen wetenschapper en wijze in een. Alleen horen we dat te ontdekken. Je bent de eigen filmster van jouw leven. Jij maakt jouw script. We hoeven geen script van een andere te volgen. 

Beter stoppen we daar nu mee. Zodat de beloofde wereld er ook nu komt. Overvloed en geluk het hoort tot ons allemaal. Omdat we dat verdienen. En zo was het leven bedoelt. 

We hoeven niks te bewijzen aan elkaar. Je hoeft alleen je weten aan te zetten. 4/10/18

We leven in een wereld waarin we het spirituele monddood hebben gemaakt. Je kunt niks bewijzen. Alles bewijst de buiten wereld. Dat is wat de huidig wetenschap doet. 

 

Je kunt iets 10 jaar onderzoeken. Maar als niemand er iets van snapt. Wat is de nut er dan van. 

 Kennis hoort niet verstopt te zitten. Het hoort toegankelijk te zijn voor iedereen. Iedereen heeft kennis. Wijsheid. Wat boven de aardse dualiteit gaat. 

Je hoort het alleen te herinneren. Het zit in jouw. Jij maakt het vrij. Door je te ontdoen van oude geloven. Oude trauma's alles wat de energie nog blokkeert om vrij te stromen. 

Zodra de energie vrij kan stromen. Zul je volledig bereik hebben tot het goddelijke veld. Je zult weer een worden. 

Je zult kunnen zien zonder je ogen te gebruiken. Je zult kunnen weten door alleen ademen te halen. 

Wonderen komen weer terug. Het was niet verstopt. Alleen bewaard voor we er klaar voor waren. 

Klaar voor een verlichte wereld. Een paradijs vol liefde en plezier. En ongekende uitdagingen wat een avontuur. 

Een ingestort wereld. Is de motivatie voor jouw droom. 3/10/18

De beste motivatie is de negatieve wereld. We hebben er gewoon geen zin meer in. Geen zin meer in jullie geklaag. De vinger ermee. We luisteren er toch niet meer naar. 

 We zien een wereld die compleet verloren lijkt te zijn. Iedereen loopt als een stel kippen rond. Zonder dat ze hun doel weten. 

 En dat is de bedoeling. Het is de perfecte motivatie. Om zelf een leukere wereld te maken. Je geeft de wereld kleur. Als je zelf wat onderneemt. Daar gaan we lekker mee van start. 

 Want wij zijn de wereld. Iedereen ik jij. Je buurvrouw wij maken de wereld. We hebben dat uit handen gegeven. 

 Mannen in mooie pakken die voor ons zouden spelen. Maar het lijkt net de fabeltjes krant meer een mooie show dan wat inhoud. 

 Het geheim is. We hebben geen wetten nodig die zeggen wat we horen te doen. Dat doen we zelf. 

 Je innerlijke kompas weet wat het beste voor jouw is. En dat heeft iedereen. Volg jezelf. En de wereld is van jouw. Nu want we hebben je hulp nodig. 

 Uit de kooi breken. Bekend niet overal naar luisteren. 1/10/18

Gewoon lekker rebelse. Omdat het vuur brand. Lekker door rood omdat we ons niet aan de regels hoeven te houden. 

We zijn geen kinderen. We hoeven niet aan een touwtje gehouden te worden. En te worden betutteld door iemand op de kroon. 

Bestolen door een struikrover elke dag weer. Om alleen maar de troon te vullen. Veel verder dan de middeleeuwen zijn we niet. 

Overvloed en rijkdom is het nieuwe verlangen. Zoals het leven hoort te zijn. Niet alleen de elite. Maar voor iedereen. 

De nieuwe wind waait. Niks blijft meer verstopt. Komt het niet aan het licht. Dan branden we het wel naar het oppervlakte. We gaan dwars door jullie woorden magie heen. 

Jullie symboliek is waardeloos. Want we zien het al. We zien precies hoe vies jullie zijn. Het wordt allemaal verlicht. 

Jullie worden berecht omdat we alleen zonder jullie een beter wereld hebben. We hebben geen pinokko in de kamer nodig. Want de buurman heeft nog meer wijsheid. 

Wijsheid vanuit het hart. Dat is hoe de wereld ontwikkelt. Van samen in een val. Naar samen vrij. En we zullen eindelijk weer ontwikkelen. 

Geen kooi die ons meer tegenhoudt. Anders breken we wel los. Niet met stenen maar met woorden en daadkracht. Dwars door jullie bedorven soep heen. 

Zullen we eindelijk recht hebben op het beloofde land. De hemel op aarde. In plaats van een fantasie verhaal. Om zielen te houden. Als een boer die koeien houdt. Dat is de nieuwe aarde. 

Op het nieuwe schip. Zullen we onze eigen paradijs maken. 30/9/18


We zijn niet tegen elkaar. Maar met elkaar. Liefde in plaats van strijd en haat. Omdat liefde veel sterker is. En een veel steviger basis. 

Geen woorden maar daden. Geen angst maar daadkracht. Mislukken kunnen we allemaal. Fouten maken ook. Het zijn allemaal lessen die geleerd worden. Het gaat erom dat je door blijft gaan. 

Door de woeste golven van het universum heen. Dwars door de zelf ontwikkeling heen. 

Je gaat naar je hart bewustzijn toe. Omdat je alles vanuit je hart gaat doen. Alles gaat met licht en energie nu. 

Overhaasten kan niet meer. Want je wordt terug gefloten. De oude wereld werkt niet meer. Teveel licht. Al het duister komt aan het licht. 

Vele willen nog niet op het nieuwe schip. Maar zullen van het oude schip afgeslagen worden. Want de golven worden steeds woester. 

En de aarde wil naar een hoger level. En zullen we allemaal mee horen te gaan. Of we worden naar een andere plek gezonden. Vandaar dat er zoveel het leven laten. Alles heeft een reden. 

Het is een prachtig nieuwe wereld. Achter die angst. Ligt er een vol overvloed en liefde. En we zullen ontwikkelen als een speer. Want dat is tenslotte onze natuur. 

Onze tijd is nu. Maak er gebruik van. 29/9/18


Het is onze tijd. Niet meer vast zitten in de oude tijd. Geen systemen meer volgen. Want die gaan instorten. 

Nee niet treuren om het oude. Maar in de nieuwe stroom. Bouw jouw stroom. En surf erop. Dan komt jouw succes. 

Je voelt de overwinning in je. Omdat je het gaat maken. Jij schrijft jouw toekomst. Dat is het geheim van succes. 

Je maakt je eigen economie. Want dat is de wet van aantrekkingskracht. Iedereen kan scheppen. Want daar zijn we voor ontworpen.

Niks is te gek of te vreemd. Dus daarom het nu doen. Zo kan jouw toekomst knallen. En zul je niet teleurgesteld worden. 

Nee je leeft niet meer met mate. Maar volop. Want alleen is zo is elke dag wat waard. Je kijkt niet meer uit naar een dag. Omdat jouw leven nu al perfect is. 

En vele zullen je volgen. Omdat je de weg wijst. Naar hoe het leven hoort te zijn. Zodat we samen als mensheid. 

Ons ontwikkelen. En alles gaan doen wat we nu onmogelijk achten. Zodat problemen ons niet meer nekken. Maar ons opliften. 

Ja eeuwig groeien. Want zo kunnen we blijven ervaren. Niks is te gek. 

Niet volgen maar ontdekken wat je kunt. Dat is de verandering. 25/9/18

Als mensen eens wisten wat ze konden. Dan zou morgen de revolutie uitbreken. Iedereen heeft een talent. Alleen ontwikkelen we dat niet. 

We geloven wat andere zeggen. En volgen een systeem in plaats van onszelf. Je eigen gevoel volgen. Maakt het dat je kracht ontdekt. 

Het vuur wil branden. Wil jouw wereld vormgeven. Ongeacht wat. Laat je zien. En wordt je gezien. Dat is hoe mensen succesvol worden. 

We hebben geen nutteloze baantjes meer nodig. En er hoeven ook geen baantjes meer gemaakt te worden door de overheid. 

Want we maken onze eigen baan. Zelfs onze eigen economie door overvloed te bereiken. Ja van lucht. Van ons eigen geloof. Want we maken en creëren onze eigen wereld. 

Een wereld vol liefde en overvloed is mogelijk. Door jouw hart te volgen. Je zult eerst spiltsen van mensen. Voor je de juiste mensen zult tegen komen. 

Eerst uit elkaar gaan. En jezelf ontwikkelen. Voor je kunt gaan delen met de wereld. En we weer eenheid gaan vormen. 

Niet meer een volgzaam groep wezens. Maar mensen met elke hun eigen talent. Schoonheid zit van binnen. net als je talent. Breng het naar buiten. En we ontwikkelen een eigen wereld die er wel toe doet. 

Met de stroom mee. Dat is 5 de Dimensie 22/9/18

Geen 5G nodig voor onbeperkte data en internet verbinding maar 5D voor onbeperkte data vanuit je weten.

Geen technologie's hoogstandjes of nano in je. Geen robot mensen.Niet nodig om ver te komen.

Licht aan en op de 5D baan vliegen. Voor optimale koers.En stroom van data. De data van god. Want jij bent verbonden met de goddelijke bron.

Zowel universeel als jouw zelf.De mogelijkheden zijn onbeperkt. Want liefde kent geen grenzen van wat niet mogelijk is.

Geen overheid nodig. Je tweede ouders die zeggen wat kan en wat niet kan. En je beschermen.

Maar niet laten vliegen. Vliegen is gevaarlijk. Dan heeft de elite geen invloed meer op je. Dan lopen we niet meer in een lijn. 

Van diverse waarheden. Bestemmingen om naar af te reizen. De brandstof om bij je scheppingen te komen. 

Niet vechten om wat goed of fout is. Dat is 3 D. Het dualistisch veld. Wat je beide kanten ervan leert.

Allemaal niet nodig voor je.Hebt dat al gehad.Tijd om koers te zetten op de 5 D trein.

Je wordt gesteund en geholpen je bent nooit alleen. Anders pak je wat van je eigen liefde. Die geeft je zo een warme glimlach. En goed gevoel.

Vlieg naar je dromen toe. Alleen zo zal de wereld veranderen. 20/9/18


We zijn de revolutie. Niet in opstanden of tegen elkaar vechten. Nee naar het volgende niveau. 

Liefde en vrede in jezelf vinden. En het delen met andere. Liefde daar draait het allemaal om. 

Allemaal de vleugels uit slaan. Zet je licht aan. Zodat je nog wat ziet. Je dromen weten de weg wel. 

Allemaal naar een leven vol overvloed. Alleen als we allemaal rijk en in overvloed leven. Zal armoede ophouden te bestaan. 

Geen angst om geld meer. Maar het durven uit te geven. En durven risico's te nemen. 

Geld is geen middel om ons klein te houden. Dat doet ons geloof. Geloof in overheid. Het het blindings volgen ervan. 

Maar alle geheimen komen aan het licht. Voor diegene die het wil zien. Zal het een mooie tijd worden. 

Niet meer loslaten aan liefde en wijsheid. En je bent in de volgende versnelling. Je hebt geen begeleiding meer nodig. Geen wijze. 

We zijn hier massaal gekomen. Om de aarde te veranderen. Het doen is het sterkste gebaar daarvan. 

Op volle snelheid je gevoel en hart volgen. En je leven wordt een groot feest. Niemand die meer klaagt of zeurt. De keuze is er. En maak hem. 

Het vuur brand volop. En verbrand al wat niet meer werkt in de wereld. 10/9/18


Het vuur van de verandering waait. Het oude gaat tegen het nieuwe in opstand. We lijken opstanding. Omdat we niet onze eigen waarheid verdedigen. Het maakt niet uit wie er gelijk heeft. Want niemand heeft gelijk. 

We willen ons niet meer verstoppen. Gezien worden. En daarom laten we ons niet meer de grond in boren. En lijken we in opstand te komen. 

Alles komt aan het licht. Omdat het donker geen verstoppertje meer kan blijven spelen. De waarheid zal schokkend zijn. 

Sommige zullen het niet willen geloven. Willen nog angstig vasthouden aan het oude. Maar worden eraf geschud. 

Op de bodem. In de as van het oude. Want de tijd van beperkingen is voorbij. Het is de tijd van mogelijkheden. 

Niet wie het beste kan volgen. Wie de beste cijfers haalt. Of het grootste ego heeft. Nee diegene die zichzelf kunnen volgen zullen succes boeken. 

En het zal razendsnel gaan. Vele zullen ons niet geloven. ons voor gek verklaren. Maar we gaan als een speer. Zodat we snel daar zijn. Waar we willen zijn. 

Eindelijk een beetje thuis naar hier gebracht. Wat hebben we die energieën gemist. Geen ouderswets meuk meer. Maar hoog waardig technologisch hoogstandjes. 

Je tegen alles U zeggen. Het grappig is dat het al die tijd al kon. Alleen was het verstopt. Of mochten we er niet aan. 

Alleen zullen we niet zijn. Dat waren we nooit. Een van de vele soorten in het universum. En wat we zien. Is slechts een heel klein gedeelte van al wat er boven is. 

We zullen ons niet meer moderne durven te noemen. Maar zullen neer knielen. Zodat het goddelijk onze allemaal kan bereiken. Omdat we muurloos zullen zijn.


Mensen zullen weer zien. Zodra het licht zich openbaart. 9/9/18

Mensen zullen niet zien. Of horen ongeacht wat we naar buiten brengen. Ze zullen niet weten. Of eten van kennis. 

 Wanneer het licht geplant is. Zullen ze pas weer zien. Alle ilussie's vallen af. We zijn we compleet verbonden met onszelf. 

 Zonder al teveel moeite.Want het is er gewoon. Niet uren mediteren. Of vasten heel je leven. Dat is allemaal niet meer nodig. 

 Omdat we op de goede frequentie zitten. Een niveau hoger. Waarin dat de standaard is. Want je valt ook niet meer terug. 

 Niet meer zoveel doen. Want het komt aanwaaien. Meer achterover leunen. Want we mogen wel genieten. 

 Schijnen met ons licht. Zodat het juiste naar ons toe komt. En werken aan je passie's. Zodat je ervan kunt leven. Het jouw overvloed brengt. 

 In een tijdperk van overvloed gaan we komen. En we zijn zitten op de eerste rij van verandering. Ga vol erin. Wees niet bang. Want we worden volop gesteund. 

 Alles ontvouwt zich nu goed. Omdat jij dat gewenst hebt. En het zal in je leven verschijnen. Niet meer alleen. Jouw echte familie. Zodat we onze missie kunnen afronden. En allemaal kunnen genieten van het nieuwe wat naar aarde is afgedaald. 

De event leidt naar een nieuwe niveau. Waar wij al zitten. 7/9/18

We worden niet gered. De event komt er door ons. Doordat wij hier zijn. Doordat wij ons licht uitschijnen. 

 Schepen vol met wijsheid. Zijn hier aangekomen. Ze dachten alles te kunnen verbergen. Te verstoppen. Onder de noemer van geheim. 

 Maar niks blijft meer verborgen. Alles komt aan het licht. Het leven wordt lichter. Omdat er meer liefde in te vinden is. 

 Geen strijd meer. Geen oorlog en haat meer. Omdat dat geen invloed meer heeft. Nee we gaan alleen nog maar omhoog. 

 De wereld veranderd en snel. De golven van het universum worden wilder. En overspoelen alles op wat nog mag veranderen. 

Vergeet overheden. Verandering komt van de mensen zelf. Jezelf zijn. En delen want alleen zo is je bereik groot. 

 Laat niemand je vertellen hoe te leven. 6/9/18


Iedereen wil je vertellen. Hoe het leven hoort te gaan. Wat het beste voor jouw is. Controle houden. Zodat je niet buiten je comfortzone hoeft te gaan. 

We hebben geen hulp nodig. We kunnen het prima zelf. We kunnen helemaal alleen leven. Omdat we meer wijsheid hebben dan de meeste mensen op een dag. 

Maar we hoeven het alleen voor de geest te halen. En te doen. De vinger met de rest. We komen er toch wel. 

Laat ze maar lekker verdwalen. Zakken in het donker. Tot ze eindelijk eens omhoog gaan klimmen. En zelf gaan nadenken. 

Want de meeste willen toch niet luisteren naar wat jij te zeggen hebt. Nee ze negeren het. Ze praten over je. Achter je rug om. 

In de hoop dat je net zo wordt als hun. Even volgzaam. Want dan is hun verhaal weer goed. De illusie van het leven. 

Terwijl wij gaan over de echtheid van het leven. Want dat voelt goed. En voed je met wat we gelukkig noemen. 

Het anders willen. Maakt het je verzet tegen de illusie. 4/9/18


Kinderen komen in opstand tegen hun ouders. En andersom. We willen vrij zijn. Hebben geen zin meer in beperkingen. En komen daarom in opstand. 

 

Het is niet omdat we jullie haten. Maar omdat we vrij willen zijn. Vrij als een vogel zoals de nieuwe tijd ons in fluisterde

Geen zin meer om in de maatschappij te draaien. Allemaal hetzelfde. Maar ook weer niet. Wachten tot je pensioen. Terwijl niemand echt gelukkig is. 

Gelukkig zijn is kostbaar. Het voed jezelf. Terwijl negativiteit je energie steelt. En niet kan plaatsen. Omdat je zo weer negatieve bent.

We willen ontdekken en de wereld veroveren. Niet met macht en haat. Maar met liefde en compassie. Want we zijn allemaal gelijk. 

En het maakt niet uit dat je een andere waarheid hebt. Want anders zijn we slaaf van de illusies. 

Van een te mooi verhaal. Wat toch nooit werkt. Hoe hard we het ook proberen. Dus beter je eigen verhaal schrijven. 

Ben je wel zo uniek. Start maar vandaag. Want in het nu begint de magie.

 

Achter de weerstand. Ligt het verlangen naar liefde en eenheid. 3/9/18


Dwars door de weerstand heen. Je eigen en die van andere. Je oude angsten mogen er zijn. Laat ze lekker links liggen en ga door. 

 

Het maakt niet uit wat andere mensen zeggen. Want dat draait om hun. Je werkt als een spiegel. Alles wat ze over jouw zeggen. Gaat over hun zelf. 

 

Het is niet persoonlijke. Maar jouw werk is heilig. Nee je staat hoog. Maar liever laag. Nederig. 

 

Zodat je kunt ontvangen. Kennis en wijsheid. En steun en liefde. Want we hoeven het gelukkig niet alleen te doen. 

 

Van boven ontvangen we alle steun. De wereld veranderd ongeacht wat. Ongeacht het vast houden aan het oude. 

 

Dat heeft allemaal geen zin meer. Zij zullen verliezen. En zullen tot de bodem reiken. Waar ze tot inzicht komen. 

 

Geen tijdperk meer van angst en verdeeldheid. Maar van liefde en vrede. Want dat is wat geeft en groeit. En dat hebben we nodig voor een vruchtbare toekomst. 

 

Die overig nu al begint. Door de beste keuze's uit jouw hand. Ook wel handelen.

Structuren van moeten veranderen in mogen. Want dat is vrijheid. 27/8/18


Structuren veranderen. Het is niet meer moeten maar mogen wat de klok slaat. Zo ook in relatie's en bij vrienden. 

Je bent niet meer elkaars bezit. Je bent zo vrij als een vogel. En komt bij elkaar wanneer je jij dat wilt en zin erin hebt. 

Vreemde combinatie's zijn mogelijk. Omdat we niet meer oordelen. Maar het hart laten spreken. 

Je komt meer je echte familie tegen. Je zielen familie. Het is niet toevallig dat jullie allemaal dezelfde lessen doormaken. Op bijna hetzelfde tijdstip. Dat is omdat jullie elkaar zo kunnen helpen.

We zijn als een zaklamp we geven volop licht. En zo zullen we de rest omhoog liften. Dan wel niet nu dan later. 

Mensen zullen een andere richting inslaan. Een richting waarin meer vrijheid zit. Niet meer als kinderen behandelt worden. Maar meer vrijheid krijgen. 

Ja meer verantwoordelijkheden. Die zullen wat toenemen. Maar alleen met echte vrijheid kunt je volledig vrij bewegen. Je zult zonder al te veel obstakels je eigen pad kunnen bewandelen. Omdat we dat wel verdient hebben. 

En niet strijden. We kunnen beter achterover zitten. Zodat we niet in dualiteit vallen. Maar in het veld van liefde zitten. 

Een revolutie in je hart. Dat is waar het begint.  20/8/18

Alles wat niet meer werkt. Loopt in het honderd. Oude systemen gaan ten onder. Mensen laten zich wat meer horen. Willen dat er eindelijk wat veranderd. 

Niet wetend dat de wereld van binnen al veranderd. Het is de energie die de wereld veranderd. En de mensen tot vooruitgang motiveert. 

Vecht er niet tegen. Want nu is je leven doodsaai. Je klaagt er elke dag over. Terwijl het elke dag een ontdekkingsreis kan zijn. Mits je gehoor geeft aan de verandering. 

Het is nu. Want nu schep je. Niet wachten tot de overheid iets veranderd. Of tot we eindelijke iets zinnigs leren op school. 

Nee dat duurt allemaal veel te lang. De revolutie is nu. Geen stenen door de straat. Of brandbommen nee. 

Het is een spirituele revolutie. En die start in je hart. Je hart wil roepen. En spreid zijn liefde uit. 

Een wereld vol licht en naastenliefde. We helpen elkaar. We steunen elkaar. En niemand is te gek. 

Want iedereen mag zijn waarheid hebben. En dat horen we te accepteren. Want alleen zo kunnen we heel diep gaan. En gestoorde ontdekkingsreizen met onszelf voeren. 

Tot waar het ook. Tot zijn uiting komt. De tijd zal je dat leren. Het is leuk en geweldig. En het beste is gewoon nu beginnen.

De wereld veranderd van binnen. Geef er gehoor aan. 20/8/18


We maken een spirituele groei door. De wereld veranderd elke dag keihard. Alleen lijkt ie niet zichtbaar te zijn. 

 

Want het vind van binnen plaats. De hogere energie pushen je tot een nieuwe jij. Je draait niet meer fatsoenlijke in deze wereld. 

 

Je hebt heimwee naar een andere wereld. Wilt dat het gedaan is. Je bent niet in de verkeerde tijd geboren. 

 

Je bent op de goede plek op de juiste tijd. Een enorme uitdaging maar stiekem houden we daar ook wel van. Want we vinden het leven snel saai. 

 

Tijd om je vleugels uit te slaan. En je eigen wereld te maken. Want zo veranderen we de wereld. 

 

Je weet hoe dat moet. Nu alleen nog het uit typen. En je schrijft je weg er naar toe. 

 

Alleen nog het geduld. Want geef het de tijd. Zodat de invloed ervan enorme is. En waarvan jij de vruchten gaat proeven. 

 

Ben al even in de toekomst. En je vruchten smaken inderdaad super lekker. En je komt er zeker weten. Overgave is het sleutelwoord. Want dan gaat het los.

Wanneer je vuur proeft. Klopt de verandering bij je aan. 15/8/18


Het vuur van verandering wakkert aan. Het roept je. Het roept je om oude delen van jezelf te verbranden. Om jezelf te tonen. De leeuw brult weer. 

 

In de nieuwe tijd. Draait het er niet om. Dat je op dezelfde lijn zit. Maar gaat het juiste om de verschillen. 

 

We kunnen wel vechten tegen elkaars verschillen maar dan komen we er nooit uit Acceptatie ervan. Niet denken maar voelen. Want dan weet je of het goed is. 

 

Vele vriendschappen of relatie's staat op hoogspanning. Vele mensen veranderen in hoog tempo. 

 

Het is niet de verandering wat een kloof laat ontstaan. Je hoeft niet mee te veranderen. Dat is een illusie van de oude tijd. 

 

Je hoeft alleen de verandering te accepteren. Broederschap is dat. 

 

Vrijheid komt daarbij. Omdat we niet hoeven te moeten. Maar omdat we kiezen omdat we mogen. We mogen ons licht delen en ook onze wijsheid. 

 

Het gaat erom dat jezelf kan schijn. Iedereen die je tegen gaat werkt of saboteren. Want dat doen mensen als ze de verandering niet leuk vinden. 

 

Dan mag je ze eruit schoppen. Nieuwe deuren zullen zich open. En mensen die jouw volledig accepteren zullen veel mooiere relatie's en vriendschappen bij je brengen. 

 

In plaats van tegenwerken. Kun je ego links laten liggen. Kijk wat je hart zegt. En maak daar je beslissen op. 

 

Want controle heb je niet meer. Welkom in de achtbaan rit van de verandering. 

 

Neem deel. Of verbrand met het oude. 

 

Gevallen van de troon. Maar spoedig weer herrezen. 8/8/18

Het gaat om vertrouwen in de nieuwe tijd. Vertrouwen in overvloed. Geld is nooit gemaakt om ons arm te maken. Of om ervoor te hoeven vechten. 

 

Het was een middel om mee te ruilen. Om de handel makkelijker te maken. En om overvloed te creëren. 

 

Geld hoort te rollen. Dan stroomt het. Je geeft en het komt vanzelf terug. Het universum betaald je altijd uit. 

 

We horen blind te vertrouwen op het universum. Op de engelen die ons de juiste richting in sturen. 

 

De richting van onszelf. Onszelf zijn en gelukkig zijn. Dat is de standaard in de nieuwe tijd. 

 

Het is vooral herinneren wie we waren. Al die baggage die we meegenomen hebben. Is niet allemaal vergaan. Het is alleen heel diep verborgen in je. 

 

Dat is de druk die je voelt. En die wordt minder. Zodra je weet wat je allemaal aan kennis en wijsheid met je meeneemt. 

 

Niks is te gek. Alles was er vroeger al. Alleen zijn we naar beneden gevallen. Als een zondeval. 

 

Alle kennis is verloren gegaan. Maar wordt langzaam weer herinnerd. En daarmee bouwen we aan de nieuwe wereld. 

 

Pas zodra je het universum volledig vertrouwd. Zal de nieuwe energie volledig deel van je worden. Je zult ongevraagd nieuwe kansen krijgen. Omdat het zo hoort te zijn. 

 

Het leven gaat pas stromen. Zodra je niet meer moet. 6/8/18


Van een maatschappij waarin we van alles moeten. Naar een waarin we mogen leven. Het leven is geen verplichting. Het is het enigste waar je wel invloed op hebt. 

Vele zijn ongelukkig. Omdat ze niet vanuit hun hart leven. Leven wat andere ze opdragen. En er niet uit willen stappen. Want ze in de negatieve molen houdt. 

Wrijving omdat iedereen zijn wereld op wil geven. Lijkt tot onvermijdelijke breuken. Maar het is nodig. 

Er ontstaat zo extra ruimte. Extra vrijheid die nodig is om te switchen. Om een keer goed na te denken. 

En tot conclusie te komen. Dat je leven toch niet zo leuk is. Waarom eigenlijk? Een nieuwe baan kun je kiezen. Ook al is die super leuk. Je mag nog niet zelf bepalen wat je doet. Je dag wordt je meer opgedrongen. 

Je mist de vrijheid. Je wilt mogen. Omdat dat je oorsprong is. Dat mogen komt er met overvloed. 

 Met een stroom van mensen die dat ook willen. Gaan we dat bereiken. Iedereen die het begrijpt mag eraan meedoen. 

 Misschien ben je niet nu meteen in overvloed. Maar het gaat stromen. En je zult steeds meer van de vrijheid kunnen proeven. 

 Niks houdt ons meer tegen. Omdat het onderdeel is van de verandering. Je kunt blijven zeuren om een leven wat je niet wilt. Of deelnemen aan een leven wat je wel wilt. 

 Een leven vol actie en avontuur en ontdekkingen. En waarin je mag leven. Klinkt heerlijk. Kies voor jezelf. En maak je eigen overvloed. Want dan gaat je leven pas stromen. 

het nieuwe tijdperk vraagt om vanuit je hart te leven. 4/8/18

Verandering van tijdperk. We gaan van het vissentijdperk naar het waterman tijdperk. We gaan dwars door elke sterrenbeeld. Elke tijdperk duurt ongeveer 2160 jaar. 

Elke keer leert de mensheid zijn lessen. En nu gaan we een ander tijdperk in. Dat gaat nooit zonder problemen. 

Vandaar dat de wereld zo'n puinhoop lijkt. Alles lijkt in het water te vallen. Maar we horen zaken anders te bekijken. 

 Op een andere manier handelen. Niet meer vanuit je hoofd. En overal een nee op verzinnen. En teveel vast hakken aan geloofsovertuigingen. 

 Nee een open mind. Alle overtuigen en visie's mogen er zijn. Zo zijn we niet tegen elkaar. Maar met elkaar. 

 Vol met liefde en wijsheid vullen we elkaar dan aan. En daarmee maken we grote stappen als de mensheid. 

 De energie pusht je om vanuit je hart te leven. Alles is er al en is goed. Als je vanuit liefde handelt. 

Je neemt een koffer vol wijsheid naar de aarde. Elke keer weer. 2/8/18


 

Het is niet leren. Maar kennis opgraven. Omdat je veel dingen al weet. Meegenomen hebt van je vorig levens. 

 Je gaat niet met lege handen naar het hiernamaals. Je neemt je kennis mee. En je geleerde lessen. 

 Je herinnert het weer opnieuw. Zodra je er naar graaft. Je ziet nieuwe kennis. Maar je herinnering komen weer op. Omdat je die info al wist. 

 Dit verklaard waarom er leven na de dood is. Je wordt als het waren gereset. Want het is niet handig om alles te weten van je vorig leven. 

 Zeker als het pijnlijke is geweest. Als je flink gemarteld bent. En veel voor je kiezen hebt gehad. 

Sommige zijn niet hoogbegaafd. Ze hebben gewoon een grote bagage meegenomen naar de aarde. Een koffer vol met kennis. Die ze nu aan het uitdelen zijn. 

 Ze hebben geen meesters nodig. Omdat ze zichzelf leiden. En later leiden we allemaal onszelf naar ons eigen pad. 

 Zodat we allemaal groeien en kennis op doen. En met volle koffers terug gaan. Naar de nieuwe levens die hierna volgen. 

Vanuit ons hart leven. Dat maakt genoeg voor iedereen. 2/8/18

Het is dat we vorig eeuwen niet gezien werden. De duisternis was te groot. Om de vergeet kennis een nieuwe leven in te blazen. Daarom deze tijd. 

 

De situatie op aarde pusht ons om het op een andere manier te doen. Anders met dieren omgaan en ook met mensen. Met meer respect en gelijkwaardig. 

 

Wat maakt die andere mening niet uit. Je bent tenslotte niet je waarheid. Je hebt je waarheid alleen tijdelijk gekozen om als wijsheid in je bagage mee te voeren. 

 

We zijn te veel in ons hoofd. Te raditioneel. We zoeken naar feiten maar zonder een gevoel kun je die niet plaatsen. 

 

Ja we proberen het. We denken er eeuwig over na. Terwijl ons dieper zelf de waarheid al lang weet. Een keer diep voelen met al je licht. En daar gaat je waarheid. 

 

Want het heeft een bodem van leugens. In een tijdperk van duisternis waar bijna de dag aan breekt. 

 

We gaan naar een tijd waarin we met ons hart denken. Gevoelens door voelen hoe slecht ze er ook zijn. Laat ze er zijn. 

 

Niet kijken met je ogen. Maar met het oog wat niet kan zien. Zo kijk je dwars door de leugens heen. En zie je in een keer de waarheid. Super handig bespaard je veel tijd. 

 

Een maatschappij die niet meer vecht om dezelfde pot met geld. Want er is genoeg voor iedereen. Iedereen kan in overvloed leven. Geen stress meer om te weinig. Waarmee we echt tot onszelf kunnen komen. Dat is de volgende revolutie. 

Meer spiritueel worden. Want dan zie je de waarheid. 27/7/18


 

Tussen licht en donker. Niks is wat het lijkt. Er is geen vinger op te leggen. De ene keer lijken we de foute kant op te gaan. Terwijl we de andere keer de nieuwe wereld al kunnen zien. 

 

Het is niet mensen veroordelen. Op hun fouten. Of doordat ze het duister dienen. Het gaat om vergeving. 

 

Het gaat om anders denken. Geloven zijn niet de waarheid. Het zijn theorieën. Het gaat er niet om om allemaal dezelfde waarheid te hebben. 

 

Dat is juist gevaarlijk. Daarmee lopen we allemaal achter elkaar aan. Maken we massaal dezelfde fouten. En zien we ook totaal niet in. Wat er fout is op aarde. 

 

We zijn te goed gelovig. We geloven een wild vreemde in een tweede kamer. Terwijl we onze eigen buurman niet vertrouwen. Een wereld die de weg kwijt is. 

 

Niet omdat de mens slecht is. Of doordat we verkeerd handelen. Maar doordat we niet meer naar onszelf luisteren. 

 

Luisteren naar ons gevoel. Zodat we onze waarheid aanvoelen. De Waarheid die je nodig hebt om jouw te zijn. 

 

Om keuze's te kunnen maken die voor jouw belangrijk zijn. En ook de algemene waarheid zodat je niet achter de kudde aan loopt. 

 

Het is een shift in bewustzijn. We horen meer spiritueel te worden. Zodat we niet meer eeuwig hoeven te discussiëren over zaken die we van binnen al lang weten. 

En tijd maken voor dingen die er echt toe doen. Dat krijgen we ook. Omdat we veel sneller bij ons doel komen. En overvloed creëren voor onszelf. De wereld krijgt profijt van ons. Omdat we ons talent dan maximaal kunnen laten zien. 

De wereld is lelijk. Voor het licht invalt. 23/7/18 

Is het leven wel overleven?. Hoort het leven zwaar te zijn. En je elke dag koppijn te bezorgen. Of praten we ons dat maar aan. Zodat we niet verder hoeven te kijken dan de neus lang is. 

 

Eeuwen zeuren over wat er niet goed is. Verdwaalt in een wereld die geen toekomst heeft. Dat is welkom in de realiteit waar we in zitten. 

 

Door de bomen het bos niet meer zien. Maar kinderen leren door dat zelfde bos te kijken. 

 

Weten vergeten. Want alleen herhalen is genoeg. Alleen maar volgen. Maar waar zijn dan de nieuwe uitvinders? Mensen die verder kijken dan de neus lang is. En niet bang zijn voor de waarheid. 

 

Die mensen zijn er wel. Worden vaak vergeten. Of onderschat. Nee zeker niet makkelijk om veel te weten. 

 

Want de waarheid bestaat blijkbaar niet in deze wereld. Leugens hebben een hoger nieuws waarde. En onzin heeft meer kijk cijfers. Dan de waarheid die de horizon letterlijk verbreedt.

 

Een wereld vol dwazen en duivels. Of is dat slechts wat we willen zien. Deze waanzin is slechts een illusie. Want de wereld is niet mooi net voor het licht invalt. 

 

Daarom is hoop zo belangrijk. Hoop is de kracht van morgen. Omdat je in iets gelooft dat groter is dan jij ik. Het licht wat ons allemaal een tandje hoger brengt. Zodat we de mooie wereld maken die we verdienen. 

 

Nee dat is niet dromen. Maar een realistisch en positieve wereld blik. Die vele niet meer hebben. 

 

 

Een zomers hoogtepunt. Gaan ons wat lessen bezorgen. 18/7/18


De druk loopt alleen maar meer op de komende tijd. Ook met de astrologisch hoogstandjes. De volle maan gaat voor veel vuur zorgen. Ook doordat het een bloedmaan is. 

Mensen zullen tegenover elkaar staan. Ze zullen zich niet meer emotioneel kunnen redden. Dat leidt tot vele conflicten en uitbarstingen. 

Maar het is nodig. Mensen hebben het besef nodig. Dat vechten tegen het nieuwe geen zin heeft. Want het is er al. En zal zich alleen maar meer aan de mensen onthullen. 

Het leven wordt er beter van. We zullen in tijden van overvloed komen. En daarmee zullen de mensen zich tot ongekende hoogtes kunnen storten. 

Omdat we niet meer arm zijn. Of op de centjes hoeven te letten. Die zorgen hebben we niet meer. Dat maakt tijd voor dingen die er echt toe doen. 

Tijd die de wereld nodig heeft. Zodat de wereld eindelijk is naar een positief resultaat kan omslaan. 

Meegaan met het nieuwe. Maakt het dat je sneller aan de overvloed kunt proeven. En dan je talenten aan de wereld kunt geven. Mensen zullen dat sneller bereiken. Doordat de trilling toeneemt en daarmee je bereik. 

De Grote verdrukking is slechts voor het omslagpunt. 13/7/18

De maatschappij is een instort geheel. Zie het als een schip wat zinkt. Vele willen niet van het schip afkomen. Ondanks dat het niet meer werkt. 

Vele zijn onbereikbaar voor je hulp en inzicht. Verdwaald en onderdrukt door hun eigen geloof.

We geloven in een systeem. En zo worden we ook opgevoed. Het collectief gaat boven de waarheid van de individueel. 

Vandaar dat mensen het niet zo hebben op buitenstanders. Ze willen het liever simpel houden. Door niet met de waarheid bezig te zijn. 

We kunnen ze niet helpen. Alleen als ze open staan voor de waarheid. Het enigste wat we kunnen doen is wachten. 

Of diegene helpen die wel al willen zien. Die alleen nog hun eigen pad aan het uitvogelen zijn. 

En stug op je eigen weg blijven. Ondanks het gezeik wat je soms om je oren krijgt. Want we krijgen de wind van voren. De pioniers de ontdekkers en de veranderaars. 

De situatie op aarde is nu maar tijdelijk. We zitten net voor de omslag. Vandaar dat alles zo donker lijkt. Maar ook licht. Net hoe je er tegen aan kijkt. 

Grote dingen staan te gebeuren. En uiteindelijk zal iedereen mee horen te gaan met de verandering. Of ze verlaten de planeet.

Breng balans in jezelf. Zodat je gouden toekomst komt. 12/7/18

De mens leert het beste als het spelende wijs gebeurt. Omdat leuker is en we zo de aandacht erbij houden. 

Vergeet toetsen of IQ testen. Want daarbij stimuleren we niet onze rechtse hersenhelft. 

 Diegene die kunstenaars gebruiken waarbij je creativiteit gebruikt. En uit chaos orde schept. 

 We zijn uitbalans daarbij. We zijn te raditoneel geworden als robots. We hebben geen gevoel meer en zijn nauwelijks nog menselijk. 

 We volgen uit de wetenschap. Als schapen die naar de slacht gaan. Omdat we vergeten zijn om te vertrouwen op ons eigen weten. Die nooit fout is. Maar ons brengt naar de juiste plek op het juiste moment. 

 Je kunt alleen jezelf weer in balans brengen. Niet wachten op de rest. Vele zijn verdwaald en zullen niet weten waar je het over hebt. Als ze al je woorden begrijpen. 

 Met het helpen van jezelf. Zul je andere ook gaan motiveren. Omdat je weer licht uitstraalt. En mens bent zoals het bedoelt was. Het leven is makkelijker en leuker omdat je beide kanten van jezelf benut. En dat leidt tot een gouden toekomst.

De volgende revolutie gaat over licht en wijsheid. 9/7/18


 De volgende revolutie gaat niet om macht. Maar over bewustzijn. Over zien maar dan zonder je ogen te gebruiken. 

Door te kijken met je ziel. Ook wel je derde oog te gebruiken. Waarmee je meteen tot je wijsheden komt. 

Daarmee groeien we onwijs snel. We hebben tijd om de wereld beter te maken. En van het leven een feest te maken. 

Beperkende overtuigen dienen nu losgelaten te worden. Want dan pas zal de mens vrij kunnen zijn. 

Dat is de storm die over de mensen waait. Ze zijn in gevecht met zichzelf. Ze kunnen alleen winnen door niet te vechten tegen de verandering. 

Maar het licht en zijn frequentie's toe te laten. Want daarmee worden ze volledig zichzelf. En zullen we eindelijk proeven van hun talent. 

En die revolutie is al begonnen. Het duister wat je ziet is alleen een rookgordijn. De rol van het duister is ook bijna aan zijn eind gekomen.

 

Liefde is het licht wat de wereld mist. 6/7/18

De wereld wordt een beter plaats. Als we het liefde geven. Aardig zijn tegen elkaar. Want dan steunen we elkaar. 

We zijn niet elkaars concurrenten. Maar een grote familie. En we hebben iedereen daarbij nodig. 

We horen te leren hoe met elkaar om te gaan. Elkaar omhoog helpen in plaats van naar beneden te drukken. 

We hoeven niet allemaal op een lijn te lopen. En dezelfde richting op te gaan. Want iedereen mag zijn eigen ding doen. Daar wordt de wereld diverse van en mooier. 

Authentiek worden en zo onszelf. Want daarvan krijgen we zelfliefde. De liefde die de wereld mist wordt zo opgevuld. 

Het is niet alleen hoe wordt de wereld beter. Ook hoe worden de mensen beter. Dat begint bij de mens zelf. 

Vergeet wat je hebt geleerd. En volg je eigen kompas. Je hart verteld wat goed voelt en wat je gerust over kunt slaan. 

Het is geven aan de wereld. Want zo ontvang je ook terug. En wordt de wereld rijk. Omdat we liefde aan elkaar geven. En dat is oneindig.

We laten de verandering groeien. Door tegen de stroom in te zwemmen. 30/6/18

De grootste vijand bij verandering. Zijn onze oude overtuigen en waarheden. Waar we vast in zitten. 

We willen verandering maar ook weer niet. Verandering waar we niks voor hoeven te doen. Die uit de lucht komt vallen. Alsof we aan het toveren zijn. 

Maar wensen komen niet uit. We kunnen eeuwen wachten tot de massa eindelijk ook mee beweegt. 

Niet meer vecht tegen al wat anders is. Maar het gaan accepteren. En de verandering gaat volgen. 

Of we gaan dwars door de stroom heen. We zwemmen tegen de stroming in. En dansen in de regen. 

We vangen flink klappen op. De weerstand die op je afgevoerd wordt. Maar om zal slaan naar bewondering en volgers. 

Zeker na dat je eigen succes hebt gemaakt. Succes zie je zelfs aankomen. Omdat alles dan vanzelf voor je verschijnt. Heerlijk is dat. 

Het geheim is. Dat je het allemaal zelf hebt aangetrokken. Door het vertrouwen te geven. En het te laten groeien. 

De verandering laten we zelf groeien. Dwars door de weerstand heen is de weg ernaar toe.

Sta stil bij wat jij wilt. En doe dat. 26/6/18


We zijn zo gericht op het maar door jagen in deze maatschappij. We werken en doen maar wat. Zonder erbij stil te staan wat we nu eigenlijk aan het doen zijn. 

Is het wel goed om elke dag te stressen. Terwijl het leven ook rustig aan kan gaan. 

Waarom de rest van de kudde volgen? Als je ook je eigen ding kan doen. 

Doen waar jij gelukkig van wordt. En je niet laten ondersneeuwen door de weerstand die je krijgt. 

Je nog beter op de barricade staan en je plek op eisen. Je hoeft jezelf niet te verdedigen omdat je anders bent. 

Gewoon lekker anders zijn. En de rest maar lekker laten zeuren. Terwijl jij lekker geniet van je leven en je dromen waar maakt. 

Aanpakken en je dromen waar maken. Want dat is hoe we de toekomst beter maken.

De deur naar het nieuwe tijdperk staat open. 24/6/18

Het nieuwe tijdperk. Een tijdperk van waarheid. Van telepathie van zo sterk voelen dat je de andere aan voelt. 

Van leugens die niet meer verstopt kunnen worden. Omdat de waarheid regeert. De wereld is puur en eerlijk geworden. 

Van mensen die uit hun schaduw komen. En zich laten zien. En die iedereen doen verbluffen. 

Van oorlogen die spontaan gaan stoppen. Omdat het we beter kunnen gaan samenwerken. Bereiken we veel eerder mooie dingen. 

Van nieuwe uitvindingen omdat men in verbinden is met het universum. Krijgt men vaak de beste inzichten binnen. En hoeft men geen uren meer te studeren.

Men hoeft niet meer te leren. Omdat men weet. We kijken niet. Maar we zien zonder te kijken. Dat werkt beter en sneller. 

We zijn creatiever omdat we niet meer zoveel denken. Maar ons laten leiden door gevoel. Daardoor zijn we ook spontaner. We zijn meer bereikbaar. En dat laat zich uit betalen. Verrassen vliegen je om de oren. 

Een mooie tijd die snel bij ons gaat aankloppen. Wijs het niet af. Maar sta het toe. Des te eerder ben je op deze mooie plek.

Hoe je het hoger bewustzijn bereikt is aan jouw. Op jouw manier. 23/6/18

Er zijn hogere dimensie's. Maar het is niet dat je aan een waslijst hoef te voldoen om daar te komen. Alleen je energie hoort er hoog genoeg voor te zijn. 

En hoe je dat doet. Is helemaal aan jouw. We horen beter om te gaan met de natuur en dieren op deze planeet. 

Horen we allemaal vegetarisch te worden of veganistisch. Het liefst wel. Want dan leven we het puurste. 

Maar ik geloof ook niet dat het helemaal weg hoeft. We mogen best wat bewaren. Als we maar goed met ze omgaan. 

Ze behandelen als dieren en niet als beesten. Niet duurzaam telen maar biologisch volledig zonder enige vorm van gif of niet natuurlijk bijvoeren. 

Het is illusie om te denken. Dat er een waslijst is aan regels waar je aan moet voldoen. Om klaar te zijn met je transformatie

We zijn er al. Alleen horen we leren om de balans te houden. Voldoende rust en goede voeding zodat we erin blijven. En niet steeds om wankelen. 

Verander alvast een stukje van de wereld. 21/6/18

Verandering is er altijd. Het is het enige wat zeker is in je leven.Het heeft als doel je vooruit te brengen. Zodat je kunt doen waar voor je op aarde kwam. 

We graven ons in zekerheid. Maar dat beschermd ons niet. Als we niet vooruit willen. Worden we wel gepusht door het universum. Zodat we op zijn minste op de goede richting zitten. Of je op schema zit ligt aan jezelf. 

We bouwen muren tegen de verandering. Tegen de wind die gedraaid is. Terwijl we ook windmolens kunnen bouwen. We kunnen met de wind mee. En zie hoe snel de verandering kan gaan. 

We zitten vastgeroest in systemen. We kunnen niet wachten tot die systemen veranderen. Want dan zijn er eerst mensen nodig die het anders willen. 

Die zijn er nu niet genoeg. Dan kun je wachten op de verandering. Of je eigen geluk alvast na jagen. 

Zodat mensen een voorbeeld hebben om te volgen. Je motiveert mensen om het anders te doen. Dat is wat pioniers doen. 

De wereld is te veranderen. Door zelf alvast een stukje te veranderen. Hoe groot maakt niet uit. Elke stukje telt. Want samen is het de grote puzzel die onze realiteit maakt. 

Het laatste stuk van de nacht. Is het donkerste. 14/6/18


De evolutie van het licht. Dat kan alleen plaats vinden. Door er aan deel te nemen. Niet wacht tot we gered worden. Of tot de omslag komt. 

Maar gewoon al zijn wie je hoort te zijn. Jezelf namelijk. Spreid je licht. En zie hoe je de wereld omhoog lift. 

De waarheid komt vanzelf aan het ligt. Hoe hard ze het ook proberen tegen te houden. 

Gewoon vol houden. Het is eenzame weg. De weg van de eenzame strijder. Diegene die het licht brengen zijn aardig moe van de strijd. 

Maar we worden geliefd. Vandaar dat we zoveel steun krijgen van boven. We communiceren er aardig mee. 

En bereik steeds meer succes. Je krijgt uitbetaald. Je gaat krijgen waar je al die tijd naar verlangt. 

Maar het laatste stuk lijkt het donkerste. Feit is dat we de eerste zonnestralen al zien verschijnen. 

En dat het ergste kwaad opgeruimd wordt. En spoedig vervangen wordt door liefde en licht. 

We leren naar buiten te kijken. Maar naar binnen kijken brengt ons het verste. 2/6/18

Hebben mensen wel een leraar nodig. Waarom gaan we eigenlijk naar school toe? Om in het systeem te kunnen passen. We worden meer tam gemaakt dan dat we werkelijk iets leren. 

Waarom zoveel dingen leren. Terwijl we er later nauwelijks iets van gebruiken. Dat is totaal niet nuttig. 

Het idee om mensen hetzelfde op te voeden is belangelijk. Want we zijn niet allemaal hetzelfde. 

Het is juist gezond om allemaal anders te zijn. Want dan zijn er juiste meerdere mogelijkheden voor de toekomst.

Het meeste leer je buiten de school op jezelf. Je leert het meest door naar binnen te kijken in jezelf in plaats van buiten. 

Heel het systeem wat lichaam en geest heet leren gebruiken. Zodat het werkt voor je. Want dan kom je het verste. 

We zijn vergeten dat we ook onze eigen waarheid kunnen leren. 28/5/18

We zijn vergeten zelf te leren. Mensen zijn instaat om zelf te leren. En te scheppen. En zo maakte we vroeger onze eigen wereld. 

Nu laten we de wereld maken. We worden in de maalmolen van school gestopt. En leren de zogenaamde waarheid. 

Alsof we allemaal dezelfde waarheid zouden moeten hebben. Nee het is slechts een systeem om werknemers te maken. 

Zodat we een radartje in het systeem van kapitalisme zijn. Terwijl we zoveel meer kunnen we zijn. 

We druk onszelf omlaag met de stempels die we gekregen hebben in ons leven. Terwijl we niet die stempels zijn. 

We zijn vergeten wie of wat we zijn. Of waar we heen willen. Dat doe je door te verbinden met jezelf. 

Spiritualiteit ja dat zweeferige . Want nu zit je teveel aan de aarde geplakt. We zitten zoveel in ons hoofd. Dat we nooit naar de geweldig inzichten luisteren. Die we zo nu en dan krijgen. 

Alles is er al. Alleen bekijken we het niet. Vandaar dat we ons zoveel laten afleiden. 

Verandering is slechts een kwestie van jezelf worden. En je oorspronkelijk doel uitvoeren. Waarvoor je op aarde bent gekomen. 

En onthouden dat er geen grenzen zijn. We kunnen hoger dan de lucht hoger als het  universum. Het kan zo gek als je wilt. Ook zo leuk als je wilt. Of zo saai als je wilt. 

 

Is evolution forth of backwards. 25/5/18 Slyvester

"Mankind will understand more of life, because our access to information is becoming more." Everybody would say, a century or less ago when understood what the future would hold (Think of Nikola Tesla whom made predictions of technological advances and what the world would look like). That mankind shall find it self in a speeded up evolutional process that would change everything. Just like we thought back in the 70's/ 80's we'd have flying cars everywhere by now. It seems despite our tech (R)evolution that with every new generation, mankind gets less evolved nature-wise. That means how well do we use our brains? How well do we use our Minds? Do we even use our Heart Intelligence anymore? Or just intellect? How well do we Want to use our bodies. And have we collectively already determined the existence of the soul inside creatures? The patterns show that the more technological advanced we become, the less sense we want to make. Higher heels than ever to destroy your back and walk further away from our Mother, is one of the things that makes no sense at all but is still claimed as necessary for some reason. Taking some people's foods and give it to the cows, because the cows (which multiply) Will bring profit, and that poor family can't. So the reproduction of cows is far more supported by people than the reproduction of families in some places. And according to the documentary "Cowspiracy",   no activist group dares to intervene in this hugely profitable business. This will only stop when WE STOP!  Stop our own 'out of control ego's.' That fraction of you which wants to feel good no matter what. A steak makes us feel good, but because we are not taught to question anything so much, we don't question where that steak came from, what's been done to it or how much of it is even really natural. Now I'm not saying you shouldn't eat meat and research where your product comes from. What I'm actually asking is: "Always Ask Questions." Human evolution is about applying required information to solve problems. Think about when we were children, when we had more innocense/ inner-sense and connection with our true nature. What would we do to gain information? We ask a question. Why did we stop doing that? Is it perhaps because we were taught to keep our pride intact. Like it's the biggest failure in the world to show your weakness. That's why I didn't raise my hand when the teacher asked if there's anybody that doesn't understand the material. I never completely finished school. Because I was obstructing my own ways to make it. But why? T.b.c..


In tijd van verandering is alles mogelijk. Mits je erin geloofd. 23/5/18


Eigenlijk is er niet vele veranderd in de loop van de eeuwen. Alleen de spelregels en de namen ervan. Verder zitten we in het zelfde systeem. 

Er is geen oplossing. Of horen we dat juiste te denken. Er zijn altijd oplossingen. 

En het is beter om je eigen weg te gaan. Dan om alleen te klagen dat de wereld niet zo is als je wilt. 

Want met klagen komen we er niet. We komen er alleen met doen. Met moed en vastberadenheid. Dwars tegen de stroom in. 

Een wereld bouwen die er nog niet is. Nee het is geen gemakkelijke weg. Het is vechten voor je plek. 

En dat in een tijd waarin alles veranderd. Mensen worden omgekeerd. Door dat ze door vele innerlijke processen gaan. We gaan naar een andere staat van zijn. Een staat waarin we veel puurder zijn. 

We kunnen er veel sneller scheppen. En we hebben geen last van onze ego. En een te groot hoofd. Want een teveel aan gedachtes remmen ons ook maar af. 

Toch ben je hier voor gemaakt. Je kickt op uitdagingen. Vandaar dat je ook nieuwe wegen mag gaan aanleggen op aarde. 

Heb geduld. Mensen willen nu nog niet luisteren. Maar zullen uiteindelijk gaan omslaan. Omdat een nieuwe wereld steeds verleidelijker wordt. 

Omdat we daar onszelf kunnen zijn. Niemand hoeft zich aan te passen aan de norm. Want juist dat we zoveel verschillen als mensen maakt ons sterk. 

We zijn een als mensheid. Dus laten we verbinden. 18/5/18

Niet strijden met elkaar. En ook niet vechten met elkaar. Welke kleur we hebben maakt niet uit. Net als waarom op je stemt. 

We zijn verdeeld ingepakt in landen. Met zijn culturen. We denken dat we gescheiden zijn. Dat we te veel verschillen. Maar is dat wel zo. 

We hebben meer gemeen dan we voor ogen hielden. We willen allemaal groeien en bloeien als mensen. Hoe en waar maakt niet uit. Want dat is voor iedereen persoonlijke. 

We leggen elkaar het zwijgen op met woorden. Met waarheid. Maar iedereen heeft een andere. Dus beter slaan we bruggen met elkaar. 

Verbinden we ons. Met datgene wat we gemeen hebben. En stappen we samen grenzen over. Omdat grenzen ons klein houden. En we graag wat groter willen zijn. 

Niet omdat we een groot ego willen hebben. Maar omdat je bereik in je leven groter is. Je kunt meer aan. De obstakels kunnen groter worden. Net zoals je dromen. 

Hoop en wijsheid brengen de mensheid over naar het licht. 11/5/18


Alles lijkt donker. En chaos heerst overal. Dat is wat we al snel horen op het nieuws. Of in de krant. 

We mogen niet het beste van de mens denken. Want stel dat we in zien hoe goed we zijn. En hoeveel we met elkaar kunnen. 

Hoeveel verschillen hebben we wel niet. Maar als we die overbruggen. Gaan we ook inzien dat er altijd wel iets gemeenschappelijk is. 

We kunnen de wereld niet veranderen in ons eentje. Hoe graag we dat ook zouden willen doen. 

Je lijkt maar in je eentje te zijn. Niemand ziet. Want iedereen heeft het te druk voor de waarheid. 

Toch mogen we niet opgeven. We hebben hoop nodig en wijsheid. Zodat we het leven makkelijker kunnen maken in plaats van zwaarder. 

En als mensen later meer samen gaan werken. Zullen we landen overstijgen. En zal vrede spontaan ontstaan. Omdat het nuttiger is om iets samen te creëren dan om bommen te gooien. 

We kruipen uit onze schulp en vliegen de wereld over. 9/5/18


We hebben mensen die de mensheid begeleiden nodig. Die raad en wijsheid geven zodat mensen weten waar ze heen kunnen. En ook voorbeelden. 

Zodat mensen kunnen zien hoe het leven ook kan. Hoe makkelijk het leven kan zijn. Vooral als je in jezelf geloofd. 

En hoever jezelf kunt brengen. Je kunt jezelf heel ver brengen. Zolang je maar vertrouwen hebt in wat je doet. Want dat is je licht. 

En mensen leert dat het beter is om jezelf te volgen dan iemand anders. Want alleen met jezelf volgen wordt je authentiek. En wordt je het ook echt jouw leven. 

Leiders werken in de wereld alleen. Als ze de mensheid vooruit willen helpen. Als ze er in het belang staan van de mensen en niet vanuit zichzelf. 

We zijn niet tegen elkaar maar met elkaar. Waarom honderden landen die tegen elkaar zijn. Als we ook samen met elkaar kunnen zijn. 

We hebben geen overheid nodig die zegt wat we wel en niet mogen doen. Want dat weten de mensen heel goed zelf. 

Uiteindelijk ontgroeien we ze. En kunnen mensen zichzelf leiden. Dat is de verandering die we nu zien ontvouwen. 

En het gaat alleen maar sneller als jij erbij meehelpt. Want vele handen maken lichter werk. 

Geen goed of kwaad. Want ze gaan samen als een. 8/5/18

Er is geen hemel en ook geen hel. Het is een fantasieverhaal. Met het verhaal dat we gered zouden kunnen worden. Zonder er iets voor te doen. Klinkt te mooi om waar te zijn. En dat is het waarschijnlijk ook. 

God oordeelt niet. Want dan speelt god voor god. En is ie ineens niet meer zo lief. Een crimineel zou het zijn. En hij zou al zo in de cel belanden. 

We hoeven ons niet perse goed te gedragen slecht mag ook. Je komt daarna heus niet in een hel te recht. 

We hebben de vrije wil om voor het goede en het kwade te kiezen. Ze horen bij elkaar als yin en yang. 

We hebben het kwade een tijdje nodig. Zodat er daarna de motivatie is om te veranderen als mensheid. Ook wel evolutie. 

Net zoals we het goede nodig hebben. Om uiteindelijk als mensheid aan onszelf te werken. Omdat we er plaats voor gemaakt hebben. 

Er is geen god. Omdat god overal is. 6/5/18

We hebben geen verlossingen nodig. We hoeven niet gered te worden als mensheid. Omdat alles er al is. 

Dat alles ligt wel verscholen onder wat jij beschouwd als realiteit. Je gedachtes en jouw waarheid. 

Het gaat erom in verbinding te komen met je hoger zelf. Zodat je van je inzichten kunt gaan snoepen. Want dan komen ze tot leven. Zodra je er wat mee gaat doen

God is overal en nergens. Het is de alfa en de omega. Vergeet oude talen. Niet te veel in het verleden leven. 

Als god overal is? Waarom zijn wij dan geen god. Nee we hoeven niet voor god te spelen. We zijn goddelijk een deel van god. 

We zijn hier om vorm te geven ook wel te creëren. Je zielen uitbreiden ook wel groei. Want groei brengt je verder. Op nieuwe uitdagende en leuke padden die je nu nog niet voor ogen kunt hebben. 

Je leven draait pas. Als jezelf laat ontwikkelen. 3/5/18


Waar draait het leven om? Is het om geld. Om stabiel een leven te kunnen krijgen. Kinderen krijgen een gezin stichten zoals de rest. En af en toe even weg. Dat noemen we vakantie. 

Maar ontwikkelen we onszelf als mens wel? Of is goed geld verdienen meer waard. Dan jezelf ontwikkelen. 

We worden opgeleid om te werken. En niet om te leven. Daar slaan we de slag mee mis. Want we halen niet het meeste uit de mens. 

Vele weten niet waar ze heen willen in het leven. Omdat switchen niet echt bepaald makkelijk gemaakt is. En omdat we daar geen tijd voor gekregen hebben. 

Als kind hadden we het al druk. En als puber werden we bezig gehouden met de vele toetsen. Alsof het leven draait om de meeste antwoorden goed hebben. 

We selecteren mensen op de snelheid waarmee ze informatie bewerken. Dat noemen we slim. Maar mensen zijn veel meer dan hun hersenen. 

Als alles samen werkt in de mens. Kunnen we veel meer uit onszelf halen.Dan weten we onze richtingen. En kunnen we echt ons eigen geluk maken. 

Want je eigen geluk maken. Is je eigen dromen op je eerst plek te zetten. Je bent dan geen dromer meer maar leeft je eigen paradijs. 

Leven je leven. Verstop je niet.  1/5/18


Het leven is er niet om ervoor te verstoppen. Je kunt beter volop leven. Risico's pakken. In plaats van alles te bereken. 

Het leven is het leukste als het spontaan is. Als je met de stroom mee kunt gaan. Op de golven van je eigen succes. 

Er hoort ruimte te zijn voor nieuwe dingen. Zodat je kunt blijven groeien. En niet altijd bij hetzelfde blijft hangen. Want hoe gezellig dat ook is. Het brengt je niet waar je heen wilt. 

Geld hoort te rollen. Niet opgepot te worden in een pot. Je kunt eeuwen sparen. Maar als je er nooit iets mee doet heb je er niks aan. 

Zo is het ook met je tijd. Je kunt je tijd uitzitten voor een goede pensioen met een goede baan. Maar wat heb je dan aan je tijd ervoor. Helemaal niks. 

Je kunt beter het beste gebruik maken van je tijd op aarde. Je laat leiden door je passie's. En je droom waar je zo naar verlangt. Want op een dag komen ze dan uit. 

En als bijzaak inspireer je ook nog mensen. Om zichzelf te gaan volgen. In plaats van alleen maar te doen wat iedereen doet. Ook wel het normaal. 

 

We zijn meesters van onze realiteit. 29/4/18


We hebben geen leiders nodig. Omdat we de leider zijn van onszelf. We zijn de meesters van onze eigen realiteit. 

We kunnen maken wat we willen. En daarvoor is geen goede manier. Want de goede manier is je eigen manier. 

We zijn vergeten wat we allemaal kunnen. En welke bagage we allemaal mee hebben genomen naar de aarde. 

Al onze talenten en gave's zijn er niet voor niks. Laat ze zien. Zodat ze een podium krijgen. 

Er is niet een plek voor. Op deze wereld. Maar dat hoeft ook niet. Want je maakt er zelf een plek voor. 

En er komen vanzelf wel mensen die het weten te waarderen. Je zult zelfs zien dat er meer belangstelling voor is. Dan dat je voor ogen hield. 

Want mensen zitten te wachten op wat advies en raad. Omdat vele stuurloos zijn. En wel een handig kunnen gebruiken. 

Zodat ze het licht kunnen zien. Ze eindelijk weer weten waar hun weg heen gaat. In plaats van dat andere hun leven aan het in kleuren zijn. 

Met elkaar in plaats van tegen elkaar. 28/4/18


We zijn elkaars grootste concurrentie. Want iedereen kan beter zijn dan jouw. Waarmee jij faalt. 

Maar met deze cultuur halen we elkaar onderuit. We doen alsof we om elkaar geven. maar is dat geen toneelstuk?

Beter kunnen we elkaar omhoog helpen Door elkaar te helpen. En soms een duwtje in de rug geven. 

En daarnaast het goede voorbeeld te geven. Zodat mensen goede voorbeelden hebben om te volgen. Want die zijn er te weinig. 

Zo maken we met elkaar de wereld beter. Met elkaar in plaats van tegen elkaar. 

 

Van dualiteit naar eenheid. Dat is de transformatie. 16/4/18


Het maakt niet uit wat er in de wereld gebeurt. Dualiteit zal er altijd zijn. Verandering komt er zodra we niet meer in goed of slecht denken. 

Ze zijn beide nodig om de wereld in balans te houden. We zijn geen slachtoffer we zijn alleen niet bewust. En onszelf onderweg kwijt geraakt. 

En we dragen teveel ballast. Niet zo'n leuke levens die je mag gaan loslaten. Wat een zware hobbel is. Maar het hoeft ook niet in een keer. Dat gebeurt in fase's. 

Daarnaast focus je op het goede in het leven. Want dan komt het goede ook bij je. De wereld is niet slecht of alleen maar slechts nieuws. Dat is zo. Omdat we ons massaal op het slechte in de wereld afstemmen. 

Stem jezelf op jezelf af. Want zo wordt je de baas van je eigen wereld. Gaat je licht aan. Zodat we eindelijk onze wegen kunnen zien. En ook omdat je leven lichter wordt zodra je volledig jezelf wordt. 

Maar ik geloof niet in het einde van de wereld. We hebben slechts bijna het omslag punt bereikt. Het punt waarom de verandering slag om slag staat. Omdat het dan tijd is. Om de wereld volledig een hoger leven omhoog te tillen. 

Een wereld waarin kennis en wijsheid centraal staat. Waarin we met elkaar het beste uit onszelf halen. En samen de beste en mooiste wereld willen maken die mogelijk is. 

Die ecologisch is. En waarin we met de aarde werken. Omdat we zo het langste op aarde kunnen leven. En omdat het leven dan ook leuker is. Waarom dat zie je in de toekomst.

Heksenjachten ook wel de jacht op anders zijn. 11/4/18

Heksenjachten zijn nooit gestopt. Mensen met een andere visie worden nog vaak afgemaakt. 

Of ze worden zwart gemaakt door de media. Daarnaast worden ze ook voor gek verklaard. Letterlijk ze belanden vaak bij de psychiater.  

Niet gek dat er steeds meer verwarde mensen bij komen. Omdat we anders nog steeds niet accepteren. 

Maar dat hebben we ook niet nodig. De groep anders kan best zonder de groep normaal. 

Want zodra ze de handen ineen slaan zijn ze sterk genoeg om het met elkaar te redden. 

Authentiek willen ze zijn. En die groep wordt met de dag groter. Omdat er steeds meer mensen zichzelf aan het worden zijn. Uiteindelijk zal iedereen daarin meegaan of ze nou willen of niet. 

 

Werk samen. Zodat je stem verspreid wordt. 8/4/18


De energie laat je overal tegen aanschoppen. Je hebt niks met de huidig wereld. Verandering is iets van de hele lang duur. Vele lijken er niet aan toe te zijn.  

We lijken wel gegijzeld in een gevecht. Een gevecht tussen licht en duister. Wat verder gaat dan onze realiteit alleen. 

We worden uitgedaagd elke dag om wel het verschil te maken. En om ons samen te voegen met gelijk bestemde.

Zodat onze stem niet een eenzaam eiland is midden op de oceaan. Maar als een grote land. Waarin onze visie's door alle uithoeken ervan doorheen stroomt. Voor diegene die toe zijn aan verandering.

Dwars door de weerstand. Niet gericht op wat er nog niet is. Maar wat we kunnen bereiken. Geen oorlogen meer voeren of gevechten. Maar bruggen maken van mogelijkheden met mensen die we dromers noemen. 

Want diegene met de grootste dromen. Kunnen een van de grootste dingen bereiken. Niet beperkt zijn in ons handelen. Maar met onze handen de wereld maken zoals we die willen. 

Een vrije wereld. Waarin we geen beperkingen meer kennen. Omdat we ons niet laten beperken. En omdat we zo het beste onszelf kunnen zijn in de wereld. 

Energie aan jezelf. In een veranderde wereld. 6/4/18


Niemand lijkt te zien in de huidig wereld. Diegene die naar verandering willen. Zetten ze zich daar vol voor in. 

Diegene die dat niet willen. Grijpen harder aan hun zekerheden. Ook wel hun comfortzone. 

Het maakt niet uit wat er in de toekomst gebeurt. Jij maakt je eigen plekje wel. De rest mag nog mooi een nieuw rondje maken op aarde. 

Het spel van manipulatie zal hoogtij vieren. Het einde der tijden inderdaad. Het verval van een systeem. Wat niet zonder slag of stoot zal gaan. 

Maar je energie kan beter naar jezelf. Anders heb je helemaal geen voordeel. van de huidig transformatie. Al die energie mag je gebruiken. 

Want zo zet jezelf in het licht. Het mooie is. Dat je daarmee bereikbaar maakt. Want zo komen de juiste mensen tot je. 

Je toekomst overkomt je. Die plan je niet. 6/4/18 

 

We leven niet in het nu. Alles wat we willen doen we later. Want er is genoeg tijd. Tot dat je doodgaat. Dan blijkt de tijd in een keer op te zijn. 

We maken een leven vol plannen. Plannen die mooi in je hoofd rond dwarrelen. Maar waarvan verder niks terecht komt. 

Omdat we ze niet uitvoeren. Geluk komt niet vanzelf. En het is ook niet te koop. Ja jezelf is oneindig veel waard. 

Toch geven we onszelf een waarde. Waarde die bepaald wordt door de mensen om je heen. We laten ons graag manipuleren. Zodat we lekker laag bij de grond blijven. En nooit van het hemelse uitzicht kunnen genieten. 

Het leven zit om je heen. Er zijn continue kansen. Maar dan hebben ze wel de ruimte nodig. Zodat ze gehoord kunnen worden. Daarom in het nu leven. 

Het impulsieve van je hart. En een computer als je hoofd. Zijn een goede combinatie. 

Want waarom routine? Als de leukste dingen gebeuren in een onverwachts moment. 

Maak ook niet zoveel verwachtingen of beeldvorming. Want dat voorkomt teleurstelling. En niks is perfect. Goed lelijk kan je ook gelukkig maken. 

Je pad is er. Dat bestaat uit meer doelen. En mogelijkheden hoe dat kan gaan gebeuren? Richt je dus op het ontwikkelen daarvan. Dan komt het antwoord vanzelf naar je toe. 

Dat geld ook in de liefde. En in vriendschappen. Het is een universele wijsheid. Die bereik je niet luisterend. Niet met je hoofd. Maar het innerlijke weten hoort aan te staan.

Te weinig tijd. Of doe je te weinig nuttigs. 3/4/18

 

 

Tijd hebben we altijd te weinig. We hebben even veel tijd als vroeger. Waarom dan te weinig ervan?

We lijken wel om te komen in de tijd. We willen zoveel doen. In de tijd die steeds korter lijkt te worden. 

Vroeger hadden ze ook genoeg tijd. Dus waarom nu niet. Ze werkten zelfs meer dan hedendaagse. 

Ze hadden niet zoveel afleiding zoals nu. Tv was er nog niet. En internet was iets vreemds. 

Het lijkt wel of we onze tijd verkeerd besteden. Wat we horen te doen doen we niet. En wat niet hoort. Doen we wel. 

Te veel verplichting. Verplichting? Niks is verplicht. Het is gewoon niet leuk. Je voelt je er niet thuis. Vandaar dat het zo verplicht voelt. 

Tijd is pas nuttig. Zodra je het nuttig besteed. Besteed het aan wat je echt wil in je leven. Waar je gevoel je heen leidt. 

Weldra zul je zien. Dat een leuk leven niet een sprookje is. Nee het is maakbaar. Voor diegene met lef en vertrouwen in zichzelf. 

Het nieuwe tijdperk 1/4/18

 

 

We leven in tijden. Waarin dingen gaan veranderen. Niet omdat we het willen. Maar omdat het de bedoeling is. 

Een wereld waarin we puur met elkaar omgaan. Eerlijke en oprecht. En zonder aardse spelletjes. Of manipulaties om het ego groot houden. 

De wereld in 2 stukken. De ene die vooruit gaan en willen. En de andere die achter blijven.

Ze willen niet. Maar daar hebben we nu geen tijd meer voor. Uiteindelijk zullen we allemaal de transformatie aangaan. 

Er worden contacten gesmeden die voor heel lang zijn. Contacten van licht. Veel kennis en wijsheid in deze groepen. Zorgt ervoor dat ze het onmogelijk kunnen bereiken. 

Bereiken wat we eerst voor onlogisch aanzien. Maar we waren gewoon te beperkte. Teveel in gedachten. En te weinig in verbinding met onszelf. Zodat je echt kennis kunt bekijken en gebruiken. 

Natuurlijk krijgen we hulp bij onze transformatie. Lichtwezens en al wat niet verklaarbaar is voor onze raditonele brein. 

Het tijdwerk zal draaien om de ontwikkeling van de mensheid. Daarom zal er vrede heersen. We zullen niet meer vechten om een beetje. Want levensvoorziening zal gratis zijn. 

Ook weten we alles te krijgen wat we willen. Want we zijn experts geworden in het scheppen. En de geheimen van het leven heb je opgegraven. Waarmee jezelf kunt leiden.

Tijd van verandering. Omdat stilzitten steeds lastiger wordt. 31/3/18

 

 

De lente maakt schoon schip met wat er niet meer nodig is. En zo ook de aarde. maakt door middel van natuurrampen schoon. 

Ook de mensen op aarde. We kunnen niet meer schuilen voor wat we niet meer willen. Want de energieën van de komende maanden. Gaan zo sterk zijn. 

Dan het zeer lastig wordt. Om nog langer in je comfortzone te blijven. Het zal zeer onbehagelijk worden. 

Niks lijkt meer stabiel in deze wereld. En in feite is dat ook niet. Het kan elke dag veranderen. 

De wereld vergaat niet helemaal. Alles vergaat. Wat niet meer nodig is in de toekomst. Onze vastgeroeste systemen. En onze zeer uitgebreid oorlogsmateriaal. 

Terwijl de oplossing niet ligt in steeds maar weer naar de wapens grijpen. Maar met praten met elkaar. Samen naar een doel werken in de toekomst. 

Niet omdat het je eigen ego helpt. Maar omdat het alle mensen op deze planeet helpt. En omdat liefde veel mooier en groter is. Dan een te groot ego. 

Maak je riemen maar vast. Die wordt een stevig rit. Maakt de bestemmingen worden daar in tegen ook steeds mooier. 

Er is meer mogelijk in korte tijd. Omdat alle blokkade's gaan verdwijnen. Of we dat nu willen of niet. 

De zondebok 28/3/18

 

Er wordt vaak een zondebok aangewezen. De oorzaak van al het kwade in de wereld. Het krijgt overal de schuld van. 

Maar zelf zijn we niet de schuldige. Een zondebok werkt goed. Want dan hoeft de mens zelf niks te doen. Of te veranderen. 

Maar dat brengt ons geen verbinden. We raken niet verbonden als mensheid. Maar blijven verdeeld. Zoals we al eeuwen zijn. 

We oordelen te veel. Vaak door bewijzen die door andere zijn gemaakt. Om ons een bepaalde richting in te duwen. 

We hebben geen experts nodig. In welke vorm dan ook. De mens is wijs genoeg. Om zelf zijn waarheid te bepalen.

En wat is waarheid. Als toch iedereen een andere waarheid heeft. We kunnen beter naar zaken zoeken die ons verbind als mensheid. 

Zaken als gezondheidszorg of onderwijs en grondstoffen. Zodat iedereen op de wereld een keer iets te eten krijgt. 

We eindelijk een keer echt iets leren. En mensen ook echt een keer beter worden. In plaats van er aan te verdienen. Ten koste van een ander.

En we blijven in de slachtoffer rol. Want wat zijn we zielig.Alleen door zelf verantwoordelijkheid te nemen als mensheid. Komen we ergens. 

Anders zullen we altijd slechte leiders hebben. Want de mens zit toch blijkbaar graag in zijn slachtoffer rol. En verlaat niet graag zijn comfortzone.

Draag niet de wereld. Maar jezelf. 26/3/18

 

De waarheid dat willen we allemaal. Maar brengt dat ons waar we heen willen? Iedereen heeft een eigen waarheid. Wat ervoor zorgt dat we het nooit eens worden?

Er is geen goede visie en ook geen slechte. Problemen lossen we niet op door ze groter te maken. Door de vinger te wijzen. Naar een land wat ons niet deugd. Nee oplossingen komen als we op een hoger niveau handelen. 

Vergeet dat denken. We kunnen beter met gevoel handelen. Doen wat goed voelt. Doe dat bij jezelf. Want je kunt niet heel de wereld op je schouders dragen. 

Maar wat kan ik dan wel. Je kunt wel je eigen wereld dragen. Draag een wereld waar je trots op bent. 

Maar die is er nog niet? ja dat klopt. Het is een lange weg. Het is een kwestie van doorzetten. En niet te snel de moeite op te geven. 

Dan kom je langzaam aan je top. Dan besef je dat je verder wilt. Je doel is af. Maar is verder uit te breiden. Want we willen nooit stoppen met groeien. Omdat we anders nutteloos bezig zijn. We gooien onze tijd weg. 

Terwijl je tijd waardevol besteed kan worden.Zodra je succesvol bent. Krijg je invloed. Omdat andere willen weten hoe je daar te gekomen bent. En zo verander je de wereld een stukje. 

De transformatie tijd. Stop met vechten. 22/3/18

 

 

Goed en kwaad het is slechts een spel. We zijn allemaal een keer dader geweest. En allemaal een keer slachtoffer. Dan wel niet in dit leven. Anders in de vorig levens. 

Het is makkelijk om te oordelen.Om ergens een stempel op te zetten. We doen het massaal als maatschappij. Ook nog in de vele hokjes waarin we het stoppen. 

Het is beter om het helemaal niet te doen. Om je eigen veld te creëren. Je eigen bubbel. Een bubbel met mooie nieuwe creatie's. 

Want in deze overgangstijd is het een zaak dat we niet tegen elkaar gaan werken. maar met elkaar als mensheid. 

Vergeven dat gene wat je niet wil zien. En laat dat gene zien wat je wel wil zien. 

Al die energie die je niet stopt in het bevechten van wat je niet wil in de wereld. Transformeer je naar jouw wereld. In hoe jij van de wereld een mooie plek kan maken. Zodat andere dat ook kunnen.

De nieuwe vormgevers. JIJ 19/3/18

 

 

Weet je door wie de wereld gaat veranderen. Door de mensen zoals jij en ik. Sommige mensen zijn op aarde gekomen. Om een andere weg in te slaan. 

Zodat andere kunnen volgen. Wanneer ze daar klaar voor zijn. Een geweldig taak. Vol met avontuur en spanning. Want je hebt soms grote obstakels te overbruggen. 

Het is vooral durven. En bekend worden met de krachten die je hebt. De krachten die aan de wereld kunt tonen. 

Leef je leven zoals je ziel dat wilt. Waar jij je goed bij voelt. Nee nog beter. Waar jij gelukkig van wordt en energie van krijgt. 

Het leven kan zelfs energie opleveren. Wat je aan de wereld kunt delen. Zodat andere ervan kunnen groeien. En het geeft andere kracht. 

Je bent als een motivator. Want andere vinden je een voorbeeld. Ook al zeggen ze je dat niet vaak. 

Ga door met waar je mee bezig bent. Want zo groot als je denkt. Zo groot wordt jouw invloed op de wereld. 

Maar goed ook. Want we hebben nieuwe vorm gevers op aarde nodig. Zodat we niet meer terecht komen in vast geroeste systemen. 

Vastgeroeste systemen zoals het onderwijs zorgt ervoor. Dat we niet meer instaat zijn om zelf dingen aan te leren. Om vanuit de ziel te leven. In plaats van wat de maatschappij je opdraagt. 

En de overheid. Mensen worden daar passief van. Omdat alles tot je graf geregeld wordt. En daarnaast willen de mensen in de politiek te weinig verandering. Omdat de machten achter de schermen dan geen macht meer hebben. 

Geen militaire dat hebben we niet nodig. En ook geen wapenwedloop. Nee ook geen wapenindustrie. Dat geld kunnen we beter in iets anders investeren. 

De economie is niet kapot. Maar mensen weten te weinig over geld. Geld is maar een illusie. Het kan voor je werken. 

Werken hoeft niet. Natuurlijk draait alles dan door. Want bijna alles kunnen we vervangen door robots. 

Wat de mensen de tijd geeft om zichzelf te ontplooien. Want daar is het leven op aarde voor bedoelt. En dat mag lekker op je eigen tempo.

Pas bij volledig jij. Komt volledig vrijheid. 18/3/18

 

Vrijheid het lijkt steeds meer af te nemen. Alles wordt voor ons bepaald lijkt het wel. En we vinden het wel lekker. 

Want dan hoeven we niet uit onze comfortzone te komen. En de kennis komt aan als fastfood. Want de echte kennis van het leven leren we niet. 

Maar toch wordt de roep naar vrijheid steeds groter. Kijk maar naar al die backpackende jongeren. Of naar een groter groep mensen. Die iets voor zichzelf gaat doen. 

Omdat een baan wel verdiend. Maar niet echt vullend is voor je geest. 

En omdat je het best zelf kunt leren. Geen zeurende leraren of een beperkend systeem wat je alleen een bepaalde richting in duwt. In plaats van je echte wijsheid te leren. 

Afhankelijkheid wordt erin gegooid. Maar we zijn ons eigen product. En dat kan dus lijden tot onafhankelijkheid. In alle vormen en mate.

We hebben onze eigen wijsheid. Die op te graven is. Als je grenzen durft te verleggen. 

Net als de vrijheid. Die volledig van jouw is. Zodra jezelf volledig laat zien. En volledig benut.

Investeren in jezelf. Want succes betaalt zich terug. 17/3/18

 

Leren het stopt niet na je school. Je kunt wel veel diploma's hebben. Maar geen een bereid je voor op het leven. En geen een verteld je de waarheid. 

Beter is het om slim te zijn. Maar wat is slim. Het is niet slim om jezelf in een baan te parkeren voor heel je leven. 

Ja het is veilig. En je hebt een lekker comfortabel leven. Maar verveelt je enorme. Want je leert niks nieuws meer. 

En je hersenen wil wel wat meer leren. Zodat je zelf als mens kan ontwikkelen. Het gaat er niet om hoeveel geld je hebt. 

Maar hoeveel je bereid bent in jezelf te interesten. Hoe meer je in jezelf investeert. Hoe meer je op te duur aan de wereld kunt geven. 

Hoe meer je van de wereld kunt zien. Want je hebt genoeg bestemming. Wat het leven uitdagend en spannend houdt. En ook nog leerzaam. 

Succes en rijkdom liggen op de loer. Ontarm het. En je hoeft je daar geen zorgen meer over te maken. 

Vergeet het onderwijssysteem. De mens is prima instaat om zelf te leren. Alleen moeten we zelf van de bank af komen. En het ook echt gaan doen. 

Vergeet het aardse leven. Want je maakt er zelf een. 12/3/18

 

 

Ben je op de verkeerde planeet geland. Zo voelt het wel soms. Niemand lijkt te willen veranderen. Iedereen lijkt de wereld maar goed te vinden. 

En ze hebben zichzelf ingegraven. In de zogenaamde waarheid die ze met alle macht proberen te verdedigen. 

Een volledig comfortabele wereld. Waarin veel hetzelfde blijft. Een wereld vol plezier en lust. Maar waarin de saaiheid en de verveling zo nu en dan als een storm in hakken. 

Nee je hoeft gelukkig niet mee met de rest. Je mag je eigen leven maken. Laat de rest maar zien dat naar succes streven wel kan. 

Alles is mogelijk. Maar we zijn vaak te lui om de echte verandering door te zetten. Het kost vaak niet eens veel moeite. 

Het is vooral vertrouwen en moed. Maar dan heb je wel lekker je eigen plek. Een wereld waarin jezelf kan zijn. 

We hebben onafhankelijk mensen nodig. Onafhankelijke mensen die zelf nadenken en hun eigen koers bepalen. En dat kan alleen als je er ook een wordt. Want daar hebben we een tekort van.

We zijn monddood. Door dat we een opgelegde weg volgen. 10/3/18

 

Mensen proberen hun wereld te vergeten. En het gaat zo makkelijk.Want je leven doet er niet zo toe. Omdat er niks interessants aan is. 

Teveel routine en hetzelfde in de westerse wereld. Veel werk is op het werk te leren. Maar wat doen we dan op school?

Waarom leren we niet om zelfstandig te worden. En om onafhankelijk te leven. Geld is niet slecht. 

Net als rijken niet slecht zijn. We hebben ze gekritiseerd. En ze worden gezien als graaiers. Maar een mooie auto en een mooie huis zijn slechts de tools waar deze mensen gezien in worden. We kijken niet naar hoe ze zijn. 

Niet iedere rijke is slecht. Stiekem zijn we er jaloers op. Willen we dat ook. Maar dat kost wat. Wat kost het dan. Je hoort er vol in te gaan. 

Het is vooral hoe je erover denkt. Want met je denken maak je wereld. Alle negatieve gedachtes zijn om te draaien. In een paar seconden. Want er is op elke moment een positieve uitkomst mogelijk.

We laten ons aanpraten dat we een opleiding en een baan nodig hebben. Maar wie zegt dat we niet zelf ons leven kunnen invullen. 

Maak jezelf niet monddood. Door de weg van een ander te volgen. Want vele volgen dezelfde. Maar slechts enkele volgen hun eigen weg. 

En dat mogen er wel meer worden. Want het is niet onbereikbaar voor mensen. Onafhankelijkheid is bereikbaar voor iedereen. 

 

We zijn meer dan wat ons verteld wordt. (sociale klassen). 10/3/18

 

 

De sociale klassen we hebben ze ook deze eeuw. We zijn van een wereld van adelen en standen. Niet naar een vrije wereld gegaan. Niet omdat we niet vrij kunnen bewegen. Maar omdat we geloven in vooroordelen. 

We denken dat we een schoolsysteem nodig hebben. Om succes te boeken. Maar dan begin je aan je werkende leven. 

En blijkt dat het meeste niet echt nuttig is. Je doet elke dag hetzelfde. En je ontwikkelt jezelf niet als mens. 

Is dat nou een gelukkig leven. Of praten we onszelf die onzin aan. Zodat we niet hoeven te veranderen. 

Wie zegt dat we niet uit onze stand kunnen stappen. Van de laag of de middelstand naar waar je maar heen wilt. 

We maken als mens die standen. We hebben een schoolsysteem waarin we mensen verdelen op hoeveel goede antwoorden ze hebben. 

Dat betekend niet dat ze goed handelen. Of weten hoe ze naar succes kunnen komen. IQ is een achterhaald iets. Het is te trainen. We zijn meer dan onze hersenen. 

Ons gevoel brengt ons verder. En is als een 6 de zintuig voor diegene die ermee aan de slag gaan. Dat geeft gevoel of verbinding aan je creatie's. En stevig basis waarmee je verder kunt bouwen.

Waarheid wil plaats hebben. In een wereld van leugens. 5/3/18

 

 

De wereld in oorlog. Waarover niet de oorlogen met een leger. Nee een oorlog om informatie of in nieuws. Want niet alles is meer toegestaan. Want er moet wel een bepaalde beeldvorming zijn van de burger. 

Want een eigen beeldvorming is maar gevaarlijk. Stel dat mensen buiten de kaders gaan denken. Dan komen ze erachter. Dat ze krachtig spirituele wezens zijn. Die hun eigen wereld kunnen scheppen. 

Vandaar dat de censuur toeslaat. De aanval op het geschreven woord. Is nooit gestopt. Alleen weer opgestart. 

De waarheid is de vijand. In een wereld waarin machten vast grijpen aan leugens. Om te regeren. 

Het enigste wat helpt is om de waarheid in het openbaar te brengen. Spreek het uit. Sta boven de kritiek van anderen. Want het gaat buiten hun perspectief. En doet hun perspectief schudden. Vandaar die kritiek op jouw woorden. 

Blijf niet hangen in de angst om de waarheid uit te spreken. Want er is geen ideale manier voor. Het beste is het om het te doen. 

Het hoort ook bij je bewustzijnsproces. Om alles te durven zeggen wat je op je hart hebt. En waar je in gelooft. 

Want geen beperkingen meer. Betekend dat er geen omwegen meer voor je zijn. En dat je snel kunt gaan pieken. Creëren gaat dan snel. Zeker omdat het resultaat snel zichtbaar is. 

Niet een waarheid. Maar vele. Want niks is te gek. 3/3/17

 

De weg van de toekomst. De toekomst is er nog niet. Het is nog onderweg. Er is geen goed of fout daarin. Want daarmee keuren we een waarheid af of goed. En dat is niet nodig. 

Laten we voor alles open staan. En bewust kiezen waar we heen willen. We hebben geen handje nodig. En zeker niet van die figuren die uit eigen belang handelen en de rest als bijzaak zien. 

Vele zijn hier gekomen met een doel of taak. En jij ook zo. Volg die roeping. Het licht groeit met de dag. De wereld wordt een stuk zonniger. 

Denk positief en in oplossingen. En de wereld ligt aan je voeten. Het groter geheel kan nog op de schop. Maar dat begint bij het kleine. Het leven begint in eenvoud. En vaak is het geen toeval dat de beste ideeën het eenvoudigste zijn. 

We leren hoe we met waarheid kunnen leven. Hoe we alle waarheden kunnen accepteren. Want het niet accepteren van elkaars waarheid maakt dat we verdeelt zijn. 

Terwijl we vaak toch wel iets gemeen hebben. Dat is wat ons als mensheid verbind. Er is een waarheid. Met vele zijtakken want ieder heeft zijn eigen weg. 

Laten mensen hun weg bewandelen. En stop met het promoten van een weg voor ons allemaal. Want dat leidt naar een wereld van controle. En waarin apart of anders zijn taboe is. 

En waarin onderdrukking normaal is. Want de waarheid van het groter geheel gaat boven je eigen waarheid. Terwijl het allemaal een is. Je eigen waarheid is belangrijk Maar de waarheid van het groter geheel ook. Het leeft samen in geweven met elkaar. Als een web van liefde en leven.

Zelf het leven willen uitzetten. 27/2/18

 

 

Waarom leren we hoe te leren. Waarom zouden we dat niet kunnen. En volgens wie kunnen we dat niet. 

Het leven wordt als het waren voorgekauwd. Terwijl het leven zelf proeven veel leuker is. 

Alles volgens een lijn een systeem. Waar je als kind doorheen moet. Cijfers en toetsten. En de dagen die voorbij tikken. 

Maar het kind wil spelen. Niet raar dat de aandacht zo nu en dan verloren gaat. Ook bij de jeugd. 

Vele zijn klaar met school rond de 20 ste. Omdat ze er geen zin meer in hebben. En zelf willen bepalen welke richting ze op willen. 

De jeugd van nu is minder braaf dan de generatie van de ouders. Omdat ze niet betutteld willen worden. Maar zelf willen ontdekken en het avontuur ervaren. 

Want wie zegt dat het leven alleen hard werken is. Klinkt meer als een een slaaf. Wat zijn we dan eigenlijk. 

We zijn geen handelswaar voor grote bedrijven. Beweging en verandering hoort van de burgers te komen. Mensen die durven te veranderen. 

En leven volgens zelf liefde. Want zo overwin je angst. En kun je pas naar de wereld stralen.

 

Een taboe op je geluk najagen. 25/2/18

 

 

Er lijkt wel een taboe op te liggen. Net alsof we geen plezier meer mogen maken als we volwassen worden. Alleen nog maar verplichtingen en de grote dagelijks sleur die we leven noemen. 

Het liefst blijven we eeuwig hangen in onze jeugd. Maar dat kan niet. We worden vanzelf ouder. 

Maar waarom geen leuke dingen meer doen als we ouder zijn. Niet zoveel focussen op spullen. Maar meer op ervaringen. Want ervaringen blijven als herinneringen. Terwijl die spullen nooit genoeg zijn. 

Een leven in overvloed. Want zo is het leven oorspronkelijk bedoelt. Er is genoeg voor iedereen. 

We hoeven niet te zweten voor een beetje. Dat is ons aangeleerd. Maar dat is onjuist. Het is slechts een systeem wat in bedrijf wordt gehouden. 

Maar we maken ons eigen systeem. En zo maken we ons eigen succes. Succes is afhankelijk van hoeveel vertrouwen je er in hebt. En niet hoeveel geld je hebt. 

En probeer jezelf dat geluk te gunnen. Ondanks de tegenwind die je ontvangt. Je ontvangt het van de mensen om je heen. Want ze zien jouw geluk als een bedreiging.

Je eigen geluk maakt tenslotte je eigen overvloed. Je krijgt positiever gedachten en kunt meer tegen een stootje. En dat maakt op ten duur het verschil.

 

Geef elke waarheid een plaats. Want dan is de wereld nooit te klein. 23/2/18

 

 

Mensen willen allemaal hun eigen waarheid. We willen graag in onze eigen wereld zit. Een eigen wereld vol met onze wijsheid. Of dat denken we dan. 

Een eigen visie brengt vrijheid. Maar waarom verwerpen we de visie van een andere. Is het zo lastig om een andere visie te accepteren. 

Als we willen samen werken als mensheid. Zullen we elkaars waarheid moeten accepteren. En niet steeds bevechten. Want dat brengt ons juist uit elkaar. 

Niet zoveel verschillende ego's. Maar meer harten die spreken. Want harten verbinden omdat je hart op liefde werkt. 

Niet zoveel in hokjes denken en leven. Maar volg je eigen stroom. We hebben geen denkwerelden nodig. 

Al datgene wat je geleerd is. Mag je afleren. Want het meeste is toch niet nuttig. Onderwijs is niet zo nuttig. Omdat de gewone man niet te slim mag worden. 

De uitvinder van onderwijs. Heeft het bedacht om volgzame mensen te maken. Die mooi meegaan in het normaal van de samenleving. 

Terwijl de pers ons nieuws verkoopt. Maar geen nieuws brengt. En dat wat we de overheid noemen. Verkoopt ons democratie maar ze brengen het niet. 

Of we verkopen onszelf aan de maatschappij. Of we brengen onszelf waar we heen willen. 

Dat gaat verder dan je eigen waarheid. Handelen in de wereld. Zoals jij wilt dat de ander handelt. En dan komt alles op je pad.

De mensheid klimt langzaam omhoog. 14/2/18

 

 

De waarheid komt bijna aan het licht. De honger er naar neemt met de dag toe. De waarheid is nog niet in Nederland. 

Een land waarin democratie niet bestaat. Ook niet vreemd want het woord voor ministers is in het latijn dienaar. Het zijn dienaren van de multinationals. En de mensen daar achter die de wereld naar hun hand zetten. 

We zijn in de geschiedenis niet moderne geworden. We hebben het alleen zo genoemd. In de middeleeuwen had je ook al een piramide spel. Met het gewone volk onder aan. 

Dat is in de loop van de eeuwen alleen wat geupdate. Waarheid is niet nieuwswaardig deze dagen. Al veranderd dat wel langzaam. 

We houden ervan om in slaap gehouden te worden. En om uitdagingen uit de weg te gaan. Misschien zijn we te nederig geworden. Het gaat er niet om dat we andere dienen en tevreden stellen. 

Het gaat erom dat we onze eigen leiders worden. We laten ons leiden door ons hart. En door de inzichten die we krijgen. En dat is al veel echter dan het meeste van de huidig wereld. 

Authentiek zijn en worden. Maakt dat er geen plaats meer is voor al dat wat nep is. Want er is geen verstoppen meer in het licht. 

We hoeven niet allemaal dezelfde lijn te volgen. Maar laat elkaar in de waarde. De mensheid is zo zwak als de laatste schakel. We mogen de schakel verbeteren. Begin bij jezelf. En zie hoe langzaam de mensheid uit een dal klimt. 

En zelf bepaalt waar het heen wilt. Omdat we dat kunnen. En omdat leven zo bedoelt is. En omdat de wereld zo mooi en leefbaar is voor de eeuwen. 

Bron:

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Minister

Anders zijn is de sleutel naar een nieuwe wereld. 13/2/18

 

Het verboden woord tegenwoordig is anders zijn. We willen graag allemaal authentiek zijn. Maar we vrezen mensen die het zijn. 

We hoeven er niet voor te vrezen. Ze laten ons alleen wat zien. Ze laten zien wat wij verstopt hebben al die jaren. 

Namelijk onszelf. Daarnaast hoe meer verschillende wegen er bewandeld worden. Hoe meer uitkomsten ons dat gaat opleveren als mensheid. 

Er zijn vele waarheden. Er is niet een waarheid. Een waarheid willen. Leidt tot de onderdrukking van je eigen waarheid. 

Je hoofd boven het maisveld uitsteken. Maakt je weleens een mikpunt voor spot. Maar als je de kritiek laat liggen. Dan heeft de spot weinig in de mars. 

De wereld is geen inrichtingsverkeer waarin we allemaal dezelfde waarheid leren op scholen. Of allemaal hetzelfde nieuws kijken. Terwijl al het ander de term fake nieuws krijgt. 

Of waarin we in hetzelfde raad draaien. We werken voor een ander. We menen dat we geld nodig hebben om te leven. Dat is zo gegroeid. Want geld was oorspronkelijk een ruil middel. 

In plaats van als gewassen geoogst te worden. Voor een rijke elite. Kun we ook oogsten van ons geluk. 

Hoe meer andere wegen er worden afgelegd. Hoe normaler het wordt anders gaat worden. En wellicht zetten we daarmee de trend naar zelfontwikkeling.

 

Samenleven als mensheid. 6/2/17

 

 

Niet ik maar wij. Hoe kunnen we als mensheid samenleven. We hoeven niet allemaal op dezelfde lijn te lopen. Het is beter als we ons gaan verdiepen als mens. 

Verdiepen in wat we echt kunnen. Investeren in zelfontwikkeling. Meer inhoud dan in uiterlijk. 

Leg de grenzen eens wat verder. Doe eens wat nieuwe. Ga buiten je waarheid. Laat mensen met een andere waarheid toe. En stoot ze niet af. Het zijn tenslotte de gekke die de wereld vooruit helpen. Want de rest wil comfortabel op de bank zitten. 

Doe meer op je gevoel. Want het denken is niet je wereld. Maar gemaakt om iets tot stand te brengen. Iets te onderzoeken. En vooruit te denken. 

We zullen horen te delen met elkaar. Niet alleen maar meer willen. Maar streven naar wat echte waarde heeft. Echte waarde heeft geld niet. Echte waarde heeft gelukkig zijn. 

Gelukkig zijn wordt je door naar jezelf te luisteren. En datgene waar te maken in de wereld.

Gelukkig wordt de wereld door een ander ook iets te gunnen. We hoeven niet te vechten voor levensbehoeftes we kunnen het ook geven aan mensen. Hoe daar is geen geld voor. Geld wordt ook uit lucht gemaakt. Dus zoiets kan ook uit lucht.

 

Je vrijheid komt. Zodra je waarheid laat leven. 4/2/18

 

De roep om vrijheid neemt toe. Mensen willen vrijheid. Willen staan en leven waar ze willen. Zonder dat er beperkingen zijn. 

Beperkingen worden gemaakt door de mensen zelf. Maar ook door onze overheden. Zodat ze niet buitenspel worden gezet. 

En door grote bedrijven. Zodat we afhankelijk blijven van de zooi die ze verkopen. 

Steeds meer mensen kunnen zelf wel bepalen wel pad ze willen volgen. Hebben geen hokjes meer nodig. Of de oneindig hoeveelheid regeltjes. 

Zetten de tv uit. Omdat daar toch niks nuttigs uit komt. En we gaan nadenken. En onze vrij tijd nuttig besteden. Niet omdat we het opvullen. Maar omdat we willen leren en ontwikkelen. En ook nog ondernemen. Want een eigen baas is ook een vorm van vrijheid. 

Je bent dan niet afhankelijk van andere. In andere landen lijkt die roep groter te zijn. Mensen komen in opstand. En gaan tegen de huidig orde in. 

Hier lijkt het ondergesneeuwd te zijn. We hebben de stille roepers. Mensen die het anders willen. Maar nooit van zich laten horen. 

En die mogen juist gaan roepen. Zeggen waar je voor staat. En het ook nog leven. Dat gaat je die vrijheid brengen. Waar je zo naar verlangt. 

 

De tijd van het verborgen is voorbij. Spreek je uit. 4/2/18

 

 

Wacht niet tot er wat veranderd. Maar wees zelf deel van de verandering. Verandering is een beweging. Het lijkt niet te bestaan. 

Maar het is weggestopt in onze maatschappij. Iedereen lijkt dezelfde mening te hebben. Maar dat hebben we niet. 

Diegene met een andere mening durven hem niet uit te spreken. Natuurlijk niet iedereen gelooft je. Maar een tegen geluid mag er wel zijn. 

Want als vele dat doen. Dan gaat de verandering rollen. Laat zien waar je voor staat. Aan de wereld. 

Want we hebben niemand met een goede weg om te volgen. Alleen maar hel en verdoemenis wordt ons verteld. Maar dat hoeven we niet te geloven. Daarom maak je eigen weg. En laat andere het volgen. 

En spoedig komt het mooi weer ook naar de aarde. Het is niet alleen kwaad wat heerst. Het licht zit nog verborgen. Maar laat dat schijnen. Het is de tijd van openheid. 

 

Niet allemaal dezelfde weg volgen. 2/2/18

 

We lopen graag achter iemand aan.Ten eerst omdat we dan geen verantwoordelijkheid hoeven te nemen. En daarnaast loop je geen risico. Want je eigen weg heeft genoeg obstakels. 

We verwachten dat wereldleiders de wereld veranderen. Dat we ervoor elke 4 jaar naar de stembus horen te gaan. 

Dat de wereld een paradijs kan worden als alle slimme mensen in de wereld een handje helpen. Want de universiteit heeft alle kennis van de wereld. 

Wie zegt dat de mens niet zelf kan denken. Dat IQ de graadmeter is van kennis. Maar is kennis wel te meten. 

Of leggen we er een grens aan vast. Een grens om de mens aan banden te leggen. We stoppen de zelf ontwikkeling van de mens. 

We zijn maar een pion in een systeem. Je werkt voor het succes van een ander. Krijgt er een vergoeding voor. 

En tenslotte ga je leven vergeten. Doe je er alles aan om maar te ontsnappen aan het dagelijks leven. 

Je wordt humeurig als de week begint. Maar ook humeurig bij de poging tot verandering. Verandering is niet iets wat vanzelf komt. 

Je hoort het te maken. We horen het te maken als mensen. We horen de aarde beter te maken. Een beter wereld. 

Daarvoor hoeven we niet achter leiders aan te lopen. We hebben andere wegen nodig die nu nog niet gelegd zijn. Zodat de toekomst een andere uitkomst krijgt. Dan dat we hedendaagse zien. Een toekomst om naar te kijken. En niet een die we graag wegstoppen. 

Tijd om verantwoordelijkheid te nemen over jezelf. Verstoppertje is voorbij. 29/1/18

 

Negativiteit is als een virus. Iedereen lijkt er mee aangestoken te zijn. Positief zijn is haast wel onmogelijk lijkt het?

 Iedereen draait zich weg van verandering. En graaft zichzelf in. We graven onszelf in. In een negatieve spiraal. En het gaat niet weg. Het wordt alleen maar erger. 

Gegeven moment zijn we zelfs opgebrand. Dat is wat we in de volksmond burn out noemen. En dat gaat steeds meer toenemen. 

Omdat de tijd van verstoppertje spelen voorbij is. Je mag jezelf laten zien. Maar voor je dat stadium bereikt. 

Leer in jezelf te kijken. Dat bereik je niet met denken. Maar met gevoel. Hoe voel je nu. Waardeloos het leven is niet om aan te zien. Dan neem je verantwoordelijkheid. En ga je dat verandering. 

Het is leven is niet moeilijk. We maken het moeilijk. Leven was bedoelt om te groeien en daarnaast ook nog plezier te maken. 

Maar tegenwoordig is het niet meer leven. Want we durven onszelf niet in de spiegel aan te kijken. Omdat we weg lopen voor onze uitdagingen. 

We hangen de verkeerde waarde's aan. Geld is niet een doel in het leven. Want je kunt ook met je talenten ver komen. Overvloed komt door te delen met de wereld. Wat delen? Je talenten. En het universum neemt zorg over je. 

De leraar.Geboren om kennis te verspreiden.27/1/18

 

De leraar. Dat gaat verder dan kinderen lesgeven in een klas. Sommige mensen zijn van nature een leraar. 

Ze houden van mensen. Vinden het niet erg om verschillen te overbruggen. Verschillen in niveau's of in manier van denken. 

Voelen zich snel thuis bij mensen. Daarbij denken ze wel veel na. Soms teveel. Waardoor de balans even zoek is. 

Ze zijn graag op zichzelf zo nu en dan. Om zichzelf feedback te geven. Waardoor ze weer de richting weten. Waar ze heen willen. 

Natuurlijk willen ze zelf wat bereiken. Maar vaak is dat met mensen. Mensen wat leren. Of wijsheid bijbrengen. 

Sommige leraren zijn liever ongebonden. Omdat ze zo alle vrijheid hebben. Om te doen wat ze leuk vinden. En waarvan ze ook nog groeien als mens en wezen. 

En leraren leren graag nieuwe dingen bij. Zijn ook graag soms weer die leerling. Dat onbevlogen in het leven. Ze blijven vaak jong. 

Houden van het goede in het leven. Net zoals vele. Omdat de jeugd vaak niet zoveel routine heeft. En het makkelijker is om te bewegen in je leven. 

Met oudere worden komt verantwoordelijkheid. En dat voel je pijnlijk aan komen. Daardoor maak je bewust keuze's. Want je wilt je jeugdelijkheid zolang mogelijk meenemen.

Heerlijk als je missie weet. Natuurlijk heeft het ook zijn nadelen. Maar zodra je in de woorden herkent. Kun je aan de slag.

 

 

De wereld van morgen. 23/1/18

 

 

Hoe ziet de wereld er van morgen eruit. De wereld van morgen is dichterbij dan  men denkt. 

Van een wereld waarin we teveel in ons hoofd leven. Naar een wereld waarin luisteren naar gevoel centraal staat. 

Want ons hart weet wat het wil. En we hoeven het alleen maar te volgen. 

Dan lopen we ook niet om. Daarnaast zijn we gelukkig. Iets wat hoger welvaart ons niet gaat brengen. Geld koopt geen geluk. Geluk maak je. Door te doen waar je gelukkig van wordt. 

Je krijgt meer vrijheid. Maar ook meer verantwoordelijkheid. Maar dat is de meer uitdaging en plezier meer dan waard. 

Stabiel en veilig is het leven niet meer. Door robotiseren nemen vele banen drastisch af. We kunnen allemaal de stoep gaan vegen. Om onze uitkering binnen te krijgen. 

Of we worden meer sociaal. We gaan voor het basisinkomen. Waarom eigenlijk? Omdat we allemaal mensen zijn met dezelfde behoeftes. Waarom er voor vechten. Als we het aan elkaar kunnen geven. 

We zijn tenslotte een mensheid. En met samenwerken kunnen we veel meer bereiken. 

De mensen lijken steeds meer op zichzelf te zijn. En minder rekening te houden met een ander. Maar dat is slechts schijn. 

Omdat ze eerst met een zelf proces bezig zijn. Ze zijn volledig zichzelf aan het worden. Zodat de wereld er het meeste aan heeft. 

Want van gelukkig mensen wordt de wereld een fantastisch plek om te wonen. Alleen al de energie die ervan af komt. Maar ook de warmte en liefde die mensen elkaar geven.

 

Zodra je aan jezelf werkt. Veranderd de wereld een beetje mee. 19/1/18

 

Aan jezelf werken. Hoe ziet dat eruit. Je kunt erg egoïstisch lijken naar de wereld. 

Maar geef toe. Al die jaren heb je te weinig aan jezelf gedacht. Meer gegeven om de mening van een ander. Dan je eigen mening. Veel tijd aan andere gestopt. 

Dan mag je nu wel wat meer tijd aan jezelf geven. Het geeft vrijheid om voor jezelf te kiezen. Omdat je tijd er nu meer toe doet. Omdat je voor jezelf kiest. 

Je krijgt geven moment ook zin om je vooruitgang te delen. Dat maakt dat je niet alleen maar op een rots zit. Maar de wereld ook nog je talenten laat zien. 

Misschien steken ze er iets van op. Of misschien niet. Als het maar mensen bereikt. Niet omdat je er iets voor terug wil. Maar omdat je het leuk vind om andere te helpen. 

De wereld heeft er juist meer aan. Omdat mensen ook keuze's gaan maken die de wereld vooruit helpen. 

Nee de wereld problemen zijn niet in een dag opgelost. Maar mensen gaan bewustere keuze's maken in het leven. 

Een wereld waarin de waarheid van jezelf centraal staat. Maar waar je ook open staat voor de waarheid van een ander. 

Daarmee verbinden we ons als mensheid. En slaan we echte bruggen. Dat maakt vrede. En is het ideale recept voor uitvindingen.

Dat maakt aan jezelf werken. Juist als een brug voor de verandering. Een brug is niet genoeg. We hebben vele nodig. 

 

Het jaar om je talenten aan de wereld te geven. 17/1/18

 

Dit jaar speelt persoonlijke vrijheid een enorme rol. De mensheid wordt gepust om zijn eigen weg te gaan. Zichzelf te ontwikkelen. 

En je talenten niet alleen ontdekken. Maar er je vak van maken. Ook wel meesterschap. 

Meesterschap houdt ook in. Dat je het mag delen met de wereld. Je hoeft het niet zo klein te houden en voor jezelf. 

Want daarmee beperk je je groei. Ja het is lastig. Want niet iedereen wil het aanhoren. Maar er zijn vast ook mensen die het wel willen horen. Ook al komt dat niet zo over. 

Daarnaast kun je dit jaar ook niet jezelf verstoppen. Want je voelt steeds de leegte. Die ingevuld mag worden. 

Niks helpt daar tegen. Je kunt zoveel afleidingen hebben als je wilt. Maar het gaat niet weg. Pas als je er aan werkt. 

Natuurlijk dit mag op je eigen manier. Want we zijn allemaal net iets anders geboren. Omdat we anders ook onmogelijk unieke kunnen zijn. 

Beperking zijn er in zaken die we liever laten liggen. En af en toe worden we geremd door het universum. Want dan is het weer tijd voor een schoonmaak. 

Oude delen van jezelf worden met nieuwe energie weg gespoeld. Dat gaat heel natuurlijk. Niet al teveel aandacht aan geven. Dan gaat het makkelijkst.

 

De waarheid als een andere dimensie 12/1/17

 

De waarheid het is altijd in de wereld. Want alles is er al. Open voor diegene die het willen zien. En niet bang zijn om er naar toe te werken. 

Waarheid lijkt wel in een andere dimensie te bestaan. Een dimensie net naast onze wereld. Wordt gezien door sommige. 

Maar vele lopen er voorbij zijn zich nergens bewust van. De mens wil er nog niet aan. Vele verafschuwen verandering. 

De mens is ook niet voor niks zo nu en dan manipulatief omdat ze zich zo beschermen tegen de verandering.

Ze hebben een schop onder de kont nodig. Daar is maar een manier voor. Diegene die de waarheid willen. 

Horen er helemaal voor te gaan. Laat je zelf zien en horen. Iedereen die uit je leven verdwijnt is dat waard. 

Want de meeste toffe mensen komen dan binnen je bereik. En je kun gezamenlijk naar de waarheid leven. 

Waarheid is nu nog op slot. Breek de deur open. 5/1/17

 

Leven in een wereld waarin waarheid vaak verborgen blijft. Waarheid wil stromen. Maar krijgt daar vaak de kans niet voor in deze wereld. 

Vele technologie wordt niet aan de mensen getoond. We zijn al verder dan dat we zien in de buitenwereld. 

Gelukkig hebben ze daar plaatsen in de wereld voor. Om het te verbergen voor ons. Zoals Area 51 of op de zuidpool. 

Mensen gaan meer voor eigen media spelen. Omdat ze de huidig media gewoon niet vertrouwen. Of omdat het niet volledig is. 

De burgertjes van Nederland mogen dat niet weten. En daarom zenden wij de elite het ook niet uit. 

We willen dat jullie dom blijven. En je niet ontwikkelen. Vandaar dat mijn lach ook zo groot is. Deze meneer die het land leidt. 

Vandaar dat we de toetsen nog iets moeilijker maken dit jaar. Maar jullie niet vertellen. Dat jullie ook zelf kunnen leren. 

Of zelf in opstand kunnen komen tegen ons. Dat hoort ook bij jullie ontwikkeling op aarde. 

Je eigen plek op eisen. En voor je eigen waarheid gaan. En op ten duur samen gaan werken met mensen die op dezelfde lijn zitten. 

Zodat echte leiders de wereld gaan begeleiden. Want leiders helpen andere omhoog. Dat naar beneden duwen is puur een controle move. 

En zo krijgen jullie je wel verdiende vrede. En is kennis eindelijk bereikbaar voor iedereen. Zodat jullie je echt kunnen gaan ontwikkelen.

Creativiteit niet alleen voor je kunstwerken. Maar ook omdat jezelf zo vrijlaat. 31/12/17

 

De mens is een creatieve wezen. En dat is iedereen. Niet omdat sommige zo geboren worden. Maar omdat niet iedereen het ontdekt heeft bij zichzelf. 

En we worden opgevoed om te volgen. Om massaal dezelfde lijn te leven. Om zo de economie te doen groeien. 

Niet te kosten van de burger. Als er teveel groei is. Wordt het weer afgetapt. Met een bezuiniging. Of een lasten verzwaring. 

En creativiteit stopt nergens. We maken zelf de grens. Het kan voorbij onze fantasie. Als we het vrij durven laten. 

Want ideeën horen niet opgesloten te zitten in je hoofd. Maar gedeeld te worden met de wereld. 

Schilderijen horen niet in je hand te zitten. Maar op een doek gezet te worden. 

Creativiteit gaat verder dan tekenen of schrijven. Het is ook hoe je met de wereld omgaat. 

Maak je van een tegenslag een probleem. Of laat je het om zwaaien naar iets positief. Met de stroom mee. 

Want met de stroom mee is het leven het makkelijkst. Natuurlijk ligt er af en toe een rots in het water. Maar daar leer je wel overheen te gaan. 

Creativiteit zijn niet alleen je ideeën of kunstwerken die je uitwerkt. Het is ook je manier van leven. 

Jezelf vrij laten. En je zult vrij zijn als een vogel.

 

Vrijgevochten. Maakt dat je vrij voelt. 24/12/17

 

We leven in een wereld van de regeltjes. Van elke risico verminderen. Want het leven is gevaarlijk. 

Dit maakt het leven voorspelbaar. En beperkt groei. Omdat je voor groei nieuwe wegen hoort in te gaan. Wat risico met zich meebrengt. 

De maatschappij is expresse zo ingericht. Want ontwikkelingen mogen we ons niet. De elite houdt alles liever bij het oude. Ze hebben misschien wel een toekomst visie. Maar die wordt niet gedeeld. Met de normale burger. 

Maar de veranderaars. En pioniers van deze wereld. Vinden zich niet in die wereld. Ze missen de actie. En zijn het voorspelbare beu. 

Waar op de wereld. Is nog zo'n plek. Waarom zouden we daarvoor massaal verkassen. We horen tegen de richting in te gaan. Lekker tegen de regels in. 

Laat andere maar een afkeurende blik tonen. We gaan gewoon door. En vanzelf volgen meerdere mensen. 

Het gaat erom dat jij je prettig voelt. En het maakt niet uit wat je daarvoor doet. Alles is geoorloofd. 

Je losbreken van de maatschappij. Totaal vrijgevochten zijn. Is een staat van zijn. 

Het is een punt. Waarbij je meer belang hecht aan jouw vrijheid. Dan de mening van een ander. En zo is het leven altijd al bedoelt. 

Leven kun je nu pas echt. Zonder extra blokkade's. Dan is het ook niet raar. Dat het leven als vanzelf lijkt te gaan. Geniet er maar van. 

 

Door het donker geen licht meer zien. 22/12/17

 

Depressief mensen je hoort het steeds vaker. Of mensen die door draaien. Verwarde mensen. Ze zijn tegenwoordig overal. Als we al naar het nieuws luisteren. 

Hoe komt dat? Het nieuws heeft daarop geen antwoord. Net als de politiek. Het antwoord is niet heel ver weg. 

We hebben een maatschappij. Waarin we weinig banen hebben die mensen echt uitdagen. Meestal worden mensen aardig afgestompt van hun baan. 

Daarnaast missen we de creativiteit. Ook wel de vrije expressie van de geest. 

Iets zelf creëren zit er vaak niet bij. Het is regels en lijnen volgen. Elke dag maar weer. Steeds wat sneller. Want anders maken we niet meer winst. Of de bedrijven maken dan niet meer winst. 

En we maken te weinig plezier. We moeten van alles. Maar mogen we ook nog iets. En dat mogen. Is dat omdat je het leuk vind. Of omdat je maar blij moet zijn. 

Nee spontaan is het leven niet. Het is een weg van hetzelfde. Maar toch staan we zelf aan het sturen. En mag jezelf van alles aan praten. 

Maar het is verstandig om niet alles te geloven. En daarnaast om zelf verantwoordelijkheid te nemen. 

Dan kun je best nog wat zonneschijn in je leven brengen. En maak wat uitdagingen. Desnoods via je eigen weg. Dan heb je ook nog. Alle tijd en ruimte om ervan te genieten.

 

We zijn er altijd voor u (overheid). Maar of het slim is? 18/12/17

 

We gaan er maar van uit dat de mens dom is. Dat we voorgekauwde kennis nodig hebben. En daarna een papiertje krijgt. Wat zegt dat je volwassen bent. En dan mag je instormen in de wereld. 

In de machine van geld. Werken voor je geld. Terwijl geld geprint wordt. We worden maar wat bezig gehouden. 

Lopen op een rechte lijn. Want buiten de lijntjes kleuren is er niet bij. Alles moet goed gekeurd worden door wat we overheid noemen. 

Mooie mensen in mooie pakken. Met mooie woorden die vaak toch niet uit komen. Pas er voor op. 

Je betaald er veel voor. Service krijgen we niet. Veel geld gaat naar geheimen dingen waarvan we de betekenis toch niet mogen weten. 

Ja geheimen zijn voor staatsveiligheid. Want stel je voor dat de burger ongerust wordt. Dat moeten we niet hebben. 

We zijn er elke dag voor u. Overal hangen camera's. In die mooi laptops en computers van je. 

De woorden die je typte kunnen we lezen. Want stel dat jullie iets verkeerds zeggen. Dat mag natuurlijk niet. 

Nieuws kunnen jullie op de tv zien. Wat erg professioneel is aangepakt. Daarom staan we ook in pak. En lezen we het nieuws van een scherm af. Wat van tevoren bewerkt is. Want de waarheid hoort goed gekeurd te worden. 

Zo blijft u helemaal beschermt. En kunt u veilig in u bubbel blijven zitten. Beetje saai maar verandering zal dan ook niet plaats vinden. 

2018 nadert wat wilt u doen. Leven in een illusie en als een kind behandeld worden. Of uit de illusie stappen. En het leven gaan leiden waar je recht op hebt.

Gooi al die angst van je af. Want dat beperkt je. 17/12/17

 

 

Een wereld vol met vrijheid. Hoe komt die er? Niet door in je angst te blijven zitten. 

We zijn overal bang voor. Daarom zien we ook nooit iets van de wereld. Want we blijven in onze eigen bubbel zitten. Ook wel eigen wereld. 

Dat beperkt ons. Vrijheid komt door risico's durven te nemen. Falen kunnen we. Maar omhoog gaan we daarna altijd. 

Dus zoveel kan er niet misgaan. Heb wat vertrouwen in jezelf. Want je kunt veel meer dan je laat zien. En het brengt je veel verder. Dan je huidig uitzicht. 

We hebben geen overheden nodig. Om vrede op aarde te creëren. Want ze houden alleen meer oorlog in stand. Om ons te beperken.

Hetzelfde geld met wat we de economie noemen. We bereiken nooit overvloed. Omdat we anders te machtig worden. Ook wel een teveel aan vrijheid. 

Dat alles is op te lossen. Door jezelf te overstijgen. En je eigen overvloed te creëren. Waarmee ook een overvloed van vrijheid komt. 

Maar dat begint met je gedachten. Schep positief gedachten. En bouw langzaam daarop je eigen stabiele wereld. En Gelukkig zijn en liefde zijn slechts de basis van de nieuwe wereld. 

 

Het leven is zelf in te vullen. 9/12/17

 

 

Het leven. Wat is de bedoeling ervan? Heel ons leven hard werken. En bijna niet krijgen waar we naar verlangen. Nee dat is niet de oorsprong ervan. 

We zijn scheppers. Alleen zijn we dat vergeten. We kunnen het leven zo leuk maken als we willen. 

Zoveel verantwoordelijkheid nemen als we willen. En waar we ons goed bij voelen. 

Niet te veel luisteren naar de media. En al die andere organen. Die slechtes de oude club in stand houdt. 

Macht want ze willen niet dat we ontdekken. Wat we allemaal kunnen. Vandaar dat er beperking bestaan in deze wereld. 

Crisis met geld. Banken die instorten. Een Europa dat uit elkaar valt. Het hoort allemaal bij het aardse spel. Een spel wat angst hoort te veroorzaken. 

En daarnaast is het ook het spel wat ze aan het verliezen zijn. Want langzaam maar zeker. Willen mensen ook kunnen leven. En niet alleen maar lasten betalen. Wat een andere woord is voor beperking.

De mens is een lerend wezen. Dus waarom hebben we scholen? 3/12/17

 

Onderwijs we zeggen dat het zo goed is. Maar is dat ook zo. Waarom duurt het jaren om een opleiding af te ronden. Terwijl het ook sneller kan. 

Het meeste wat we leren gebruiken we toch niet. Waarom dat allemaal in je hoofd stampen. Voorkauwen dat is hoe we leren hedendaags. 

Kritisch worden we niet gemaakt. Want dat is niet nodig. Als je maar in het systeem past. Zodat de winsten ervan kunnen gaan vloeien.

Naar de elite aan de top. Die om de tijd zeurt om meer. Omdat de economie zogenaamd wat slechter gaat. 

Daarnaast zou de mens niet zelf kunnen leren. Worden we als kinderen behandeld ver nadat we al volwassen zijn. 

Want buiten de bekende weg. Liggen gevaren overal op de loer. Stel dat er iets gebeurt. Lekker veilig binnen blijven. Dan gebeurt er niks. 

Maar je mist wel van alles. Gaat op vakantie om je eigen wereld te vergeten. Want zo perfect is ie niet. En maar klagen over wat je niet hebt. 

Maar we kunnen doen wat we willen. Hebben een zelf lerend vermogen. Iedereen op zijn eigen tempo. Vergeet IQ. Want kennis gaat buiten al je bereik. Zodra je het toelaat en ermee werkt.

Onze wereld is zo groot als we hem maken. En we kunnen zoveel als we geloven dat we kunnen. Waarbij kracht hem niet zit in spieren. Maar doorgaan. 

Net zolang je doel bereikt is. Want je wilt wel het uitzicht aan de top van de berg proeven. 

 

Het gaat niet meer om de ikke. Maar om de mensheid. 26/11/17

 

 

De wereld veranderd. Van een wereld van haat en angst. Gaan we naar een wereld van liefde en overvloed. 

Schaarste kan altijd opgelost worden. Dit is altijd gedwarsboomd. Niet dat we daarin kansloos zijn. 

We hebben dan weleens waar. Niet zoveel geld als de elite. Maar is dat nodig. Het gaat er niet om hoeveel je bezit. 

Maar dat je de waarde in je talenten ziet. En dat je met je handen je eigen overvloed kan maken. 

We krijgen dan een overvloed aan creatieve mensen. Wordt er dan niks meer gebouwd? 

Vast wel. Doordat er zoveel creatieve mensen zijn. Is het geen taboe meer om buiten de gebaande padden te denken. En zijn oplossen en uitvindingen slechts een kwestie van tijd. Dan worden er beter dingen gebouwd. 

We hebben zelfs tijd over. We hoeven dan niet meer allemaal naar de baas. Omdat vele eigen baas zijn geworden. En voor een groot deel is het niet meer nodig. 

Omdat de technologie de werker overneemt. Het gaat niet alleen maar meer om het individueel. Maar om het groter geheel. 

De mensheid bloeit. Doordat we het elkaar gunnen. We gunnen elkaar die ruimte. En dan krijgt het vanzelf een plek in de wereld.

Liefde niet alleen een kracht. Maar ook een goede bodem. 21/11/17

 

Liefde is wat ons verbind. Hoe verschillende mensen bij elkaar komen.

En dan blijken we toch niet zo verschillend te zijn. Liefde maakt bruggen. En maakt vrede mogelijk. 

Vrede dat hebben we te weinig in de wereld. Een overschot aan haat. Mensen zijn slecht. 

Of is dat zo. Omdat we dat geloven. Mensen zijn van nature goed. Alleen worden we geacht. Het slechte te zien in de medemens. 

Samenwerking is een macht killer. Net als liefde een kogel stopper is. 

Laten we beginnen. Stop met alleen maar negatieve nieuws te kijken. Media maakt de mensheid slechter dan we werkelijk zijn. 

Het goede groeit letterlijk om de hoek. En vind je het niet. Dan is het in mensen verborgen. Wachtend op een voorbeeld. 

Dat voorbeeld mag jij zijn. Doe iets goeds. Een goede daad. En zie hoe het goede terug komt. 

En het verbind. Ook wel liefde.Dat is niet alleen een kracht. Maar ook een bodem. Waar we goede dingen op kunnen oogsten. Wat onze harten goed doet. En al wat er op leeft.

Je wereld vergaat. Omdat het tijd is voor iets nieuws. 21/11/17

 

 

Het gaat niet om geld. Want zo slecht hebben we het.

Het gaat om het leven zelf. We sparen om te leven. Maar genieten doen we te weinig. Omdat we nog te gestrest zijn van het sparen. 

Ja dat is abnormaal. Omdat het tegen onze gewoontes ingaat. 

Niet alle negatieve emoties weg stoppen. Niet steeds blijven zeggen. Dat je het zo goed hebt. 

Bang voor de verandering. En je eigen leugen maar in leven houden. Waarmee jezelf in de wacht zet. 

Alleen hoelang nog.. Het nieuwe is eng omdat het buiten je grenzen gaat. Omdat het nog geen onderdeel van je realiteit is. 

Maar het wordt vertrouwt. Zodra je het toelaat. Het is meer dan toelaten.

Van die bank af. Want zonder eraan te werken kom je er niet. Niet alleen aan jezelf. maar ook aan wat je echt wilt.

Het duister kan zich niet meer verstoppen. Omdat het licht wil schijnen. 8/11/17

Het licht wil schijnen Het duister kan zich niet meer verstoppen. Daarom zullen steeds meer maskers gaan vallen. 

Maskers zoals de elite draagt. De meeste overheden. En vele mediabedrijven. Omdat die laatste niet in het belang van het volk werken. 

Waarin het vuur brandt. Waar het branden kan. Niet dat de wereld vergaat. Nee het is het nieuwe vuur. De nieuwe energie. 

Die zijn plek in de wereld verovert. 

Mensen hebben genoeg van haat en angst. En willen liefde ervaren. Dat gaat een stuk makkelijker. Want de liefde is veel sterker in de volgende tijd. 

Ook wel een update. Een level omhoog. Daar is de aarde aan toe. Vele op aarde denken van niet. Maar stiekem zitten ze er op te springen. Of ze zijn er onbewust aan toe.

Zit klaar voor de rit. Het is een wilde. Maar ja daar is ook het avontuur. Waar we zo naar hunkeren. 

De mensheid is als een organisme.(verbondenheid)7/11/17

Verbondenheid in de wereld. Maakt dat we elkaar begrijpen. En dat we makkelijk kunnen samen werken met elkaar. 

Dat doen we door open te staan voor elkaar. Dat is meer dan alleen aardig zijn. Sta open voor de visie's van andere. Ook al gaan ze tegen alles in waar je in geloofd. 

Er is niet een waarheid. Maar vele verschillende. Waarin de raak vlakken samen voegen. En soms tot grote dingen leiden. 

Cultuur maakt de mensen juist unieke. Het geeft ze een identiteit. En een thuis. Accepteer elkaars cultuur. Ook al is ie niet helemaal hetzelfde. 

Wees juist gastvrij. En toegankelijk zo laat je mensen weten dat ze welkom zijn. De wereld is nog een koude plek. Omdat we dat vergeten zijn.

Daarnaast heeft elke mens zijn behoefte. Daar kunnen wel voor vechten. Maar als er al genoeg is. Waarom geven we dan niet ieder een deel. 

De mensheid werkt niet. Niet omdat we falen. Maar omdat we nog niet verbonden zijn. We zijn een organisme. 

Verandering is zelf een ander weg inslaan 7/11/17


De haast. Je kunt niet meer wachten De wereld veranderd veel te langzaam. Het lijkt wel alsof mensen niks leren. 

En alleen maar dwazer worden. Ze lijken niet te willen leren. Of ze zijn er te lui voor. 

Woedend maakt het je. De machteloosheid. Maar je bent niet heel de wereld. En het vreet te veel energie. 

Daarom neem je er afstand van. Ook al kost dat veel moeite. 

Je kunt de wereld zelf mooier maken. En van een mooier uitzicht genieten. Als je niet alleen durft te dromen. Maar de dromen ook waar durft te maken.

Laat ander maar lekker naar boven kijken. Naar jouw uitzicht. Zijn ze lekker jaloers. Wat ze uiteindelijk wellicht tot verandering stuurt. 

Daarnaast is het vuur van verandering. Voor iedereen beschikbaar. Die aan de verandering deel neemt.

Verandering is simpel. Neem een ander route. Want dan krijg je ook aan andere uitkomst. En dat kunnen we wel gebruiken op aarde. Liever vandaag dan morgen.

Geen goede leiders. Wees er zelf een. 28/10/17


We hebben niet zo'n goede leiders. Leiders hebben we tegenwoordig niet meer. Want ze vertegenwoordig niet wat ze zeggen. 

Het zijn slechts als acteurs. Waarbij woorden wapens zijn waarmee ze hun doelen bereiken. En de tv slechts een kanaal is. Waarmee we beïnvloed worden. 

Datgene wat we mogen zien. Komt op tv. Niet omdat we de waarheid niet aan zouden kunnen. Waarheid gaat over nationale veiligheid heen. Omdat veiligheid niet draait om goed voor de burgers te zorgen. 

Nee het is slechts een code woord voor meer controle en macht. En de leiders op positie. Zijn slechts daar vanwege de macht. Welke macht. 

Diegene die we de elite noemen. We kunnen wel over ze praten. Maar hoe lossen we dat op?

Ten eerst hebben we mensen nodig die de waarheid volgen. En niet alleen volgen maar ook durven te leven. Je eigen waarheid. 

En langzaam aan gaat de wereld in een paradijs leven. Omdat waarheid dat mogelijk maakt. 

Daarnaast hebben we goede leiders nodig. Leiders die er echt voor mensen zijn. En de wereld een beter plek willen maken. 

Voel je aangesproken dan is die taak voor jouw. Die invulling komt vanzelf wel. Omdat het grotendeels buiten je comfortzone gaat. Alles wat buiten je comfortzone is buiten je perspectief. Vergroot dat. En het komt. 

Je gevoel is daarbij je gids. En ervaring zijn daarbij de klassen die je gevolgd hebt.

Het negatief is als een wapen. Wat elke mogelijkheid de nek omdraait. 26/10/17

Controle het wordt op verschillende manieren toegepast. Er wordt meer controle de wereld in gegooid. Door de elite. 

Niet omdat het leven zo beter wordt gemaakt. Maar om meer zorgen aan de mensen te geven. Hou ze bezig. Niet alleen met spelen. Maar ook met zaken die het hoofd breken. 

Zorgen dat ze het altijd te druk hebben. Niet in het leven. Maar in het algemeen. Waarom dan?

Omdat we zo geen ruimte meer hebben voor wat we willen. We denken het nooit te bereiken. Of vinden dat het teveel tijd kost. 

Het is een hersenspinsel van niet genoeg. Die ons in wordt geprent. Een modus van negatieve wat een trend is. 

Het positief is iets wat zweeft. Wat niet echt lijkt te zijn. Er hoeft ook niet altijd een nee te zijn. Op het antwoord waar je naar toe wilt. Want een wens is en tegelijk ook een verlangen is. 

Dat kunnen we makkelijk veranderen. Hou je hoofd leeg en rustig. Zodat je met de stroom mee kunt. 

Het glas is ook altijd te vullen. Zelfs al zit er niks meer in. Dat brengt je overal. En uit de ergste situatie. Die juist de bedoeling kan zijn. 

En er is genoeg ruimte voor wat je wilt. Zoveel dat je nog keuze stress krijgt. Maar doe wat het beste voelt. En je krijgt nooit spijt. 

Geen eeuwig winter in jezelf. Maar een zomer van 10 maal de klok rond. 

 

Het nieuwe in de wereld.Wacht tot we er klaar voor zijn. 23/10/17

Het nieuwe in de wereld. Is nog niet zichtbaar. Maar dat betekend niet dat het er niet komt. 

We schoppen massaal tegen het oude aan. Vervloeken het oude systeem. Worden boos op mensen die het niet willen veranderen. Die liever in het oude systeem blijven zitten. Omdat ze nog niet klaar zijn om te veranderen. 

Ja in je eentje.Ben je maar in je eentje. Maar als vele mensen alleen in de wereld werken aan het nieuwe. Krijg je als het waren een revolutie. Ook wel een evolutie die opnieuw gestart is. 

Simpel is dat. Denk niet moeilijk. Maar makkelijk want dan zie je de mogelijkheden. Doe waar jij goed in bent. Waar jij gelukkig in bent. 

Ja is dat niet egoïstisch ja. Maar je hoort eerst voor jezelf te kiezen voor je andere in de wereld kunt helpen 

Daarnaast zijn we niet voor niks in deze tijd geboren. Of weer opnieuw geboren. We zijn geplaatst om de wereld te helpen transformeren. 

Het gaat daarbij ook niet om hoe. Want eerst worden we meer bewust van onszelf. Ook wel verlicht. 

Voor we echt aan projecten beginnen om de wereld beter te maken. Niet dat je daarvoor niks doet. Want hoe lichter jij wordt. Minder duister. Hoe zonniger de wereld wordt.  

Werk is een status symbool geworden. In het wereldwijd handelssysteem. 20/10/17

Werk met al de technologie die we hebben. Zouden we het zelfs minder kunnen doen. En op ten duur wellicht helemaal niet. 

Dat duurt zo lang. Omdat we die stap massaal horen te nemen. Minder werken. Dan pas past de economie er zich op aan. 

Een basisinkomen zou ideaal zijn om die stap te maken. Maar dan mogen we het wel toelaten in de maatschappij. Ja het is anders en vreemd. Maar dat bied juist kansen waar niet naar gekeken wordt. 

Werk is tegenwoordig een soort status symbool. Van hoe meer je werkt. Hoe meer je erbij hoort. Hoe meer nuttig je bent en dus hoe meer waardevol. 

Maar wanneer ben je waardevol? Zit dat niet tussen de oren. Want wat je zelf denkt maakt dat niks meer uit. 

Want hoe kun je waarde uit jezelf halen. Als je waarde afhankelijk is van een ander. Terwijl je het uit jezelf hoort te halen. 

Dan heb je ook de toekomst zelf in handen. In plaats van afhankelijk te zijn. Zonder het zelf door te hebben. 

We zijn wel volwassen. Maar we vergeten dan onze vrijheid die we hebben. Om te doen wat we willen. Omdat de toekomst afhankelijk is van jouw handelen. 

Daarnaast willen de overheden niet dat mensen meer vrijheid hebben. Want dan hebben we meer ruimte om zelf te denken. 

We zijn slechts een product in een wereldwijd handelsmodel voor de elite. Want wij plukken nou niet echt de vrucht ervan. 

Dat kan veranderen. Niet door politiek Wat in de schaduw staat van de elite. Wat alleen draait om de handel aan te houden. En dat is niet voor de mensen. Maar voor de bedenkers van het systeem. Die zijn niet uitgestorven nee ze zitten verscholen achter kapitalistisch namen. 

Veranderen hoe. Onszelf op de eerste plek te zetten. En we mogen best vechten voor wat we willen. Niet wacht tot er een wet komt. Maar het gewoon doen. 

Dat rebels van vroeger. Dat lijkt wel te zijn uitgestorven. Een rebel is niet slecht. Het is gewoon iemand die niet wijkt voor wat ie wil. 

 

Vrede in de wereld. Sluit het eerst met jezelf. 15/10/17


Vrede op de wereld bereiken. Doen we niet door verdragen te tekenen. Of doordat we bommen gooien. Onder welke naam maakt niet uit. 

Nee dat doen we allemaal zelf. Naar diegene waar we nooit naar luisteren. Dat is niet je buurman of buurvrouw. 

Dat ben jezelf. Sluit vrede met jezelf. Sluit vriendschappen met dat wat je demonen noemt. 

En ga met ze in gesprek. Je zult zien dat het delen van jezelf zijn. Die om aandacht vragen. En waar je aan mag werken. 

Dan maak je groei. En door met jezelf te werken. Sluit je vrede. 

En uiteindelijk weet je wat je wil. En krijgen we een richting waar we naar toe willen. 

Kunnen we niet meer gemanipuleerd worden. Omdat er niks meer te verduisteren is. Als we de gouden pot aan de regenboog bereiken. Ook wel dat wat verlichting is. 

Niet Nederland hoort samen te leven. Maar de wereld. 11/10/17

Een samenleving draait om samen leven. Samen aan de wereld werken. Samen de wereld een beter plek maken. 

Niet dat we daarbij allemaal dezelfde waarheid hoeven te volgen. Nee dat maakt ons juist onkritisch. En schaapachtig omdat de hoofden dan allemaal dezelfde kant op wijzen. 

We zijn dan wel eens waar mensen. Volgen graag de ander. Maar kies eens voor jezelf. Lekker egoïstisch. 

Omdat als we niet voor onszelf kiezen. Andere over ons heen lopen. Macht aan de orde van de dag is. En corrupte slechts een stukje van de taart is. 

De ander de ruimte geven om te kunnen leven zoals hij of zij wilt. De cultuur maakt niet uit. Omdat we toch vele culturen hebben. 

We zijn eigenlijk een wereld. En toch zijn we opgesplitst. Door iets wat in ons hoofd zit. Iets aangeleerd wat je weer mag afleren. 

We zijn namelijk niet allemaal Nederlanders. Ook geen mensen uit Europa. We zijn aardlingen. En hoe je het went of keert. We horen met elkaar te dealen. 

Wees zelf een lichtend voorbeeld. In de zee van duister. 8/10/17

Je vind de wereld maar een donker plek. Waarin mensen monsters lijken die niet met elkaar om kunnen gaan. En daarnaast zijn we super arrogant. Denken we de slimste te zijn in het universum. 

Het is een harde landing geboren worden op aarde. Maar iedereen land voor een doel. En daarnaast kun je blijven afreageren op dat wat je niet wil zien. 

Maar wellicht is het slimmer om een voorbeeld te zijn. Een lichtje in de duisternis. Want veel mensen willen veranderen maar die durven niet. 

Daarmee maken we het verschil. Door zelf de angst te overwinnen. En te laten zien hoe makkelijk aardig zijn is tegen de medemens. 

Hoe nederig zijn je brengt waar je hoort te zijn. Omdat je naar jezelf luistert. Je eigen waarheid. En niet naar de zogenaamde algemene waarheid. Die ons al eeuwen dom en lui maakt.

En slim worden we pas. Als we open staan voor kennis. Want dat verreikt je geest. Wankel je ook niet zoveel meer. Omdat je nu gedachten hebt met diepgang. 

Geen negatieve gedachten meer of een stuk minder. Omdat je niet meer destructief bezig bent. Maar aan het groeien bent. En positief acties in je leven zorgen voor een positief denkbeeld. 

En een opwaardering van licht. Ook niet vreemd al die mensen die je om hulp vragen. Want ze weten je licht te vinden. 

Dus maak van jezelf een lichtje in de zee van duisternis. En langzaam zal de wereld weer zichtbaar worden. Bevrijd worden van wat het al die tijd al in zich had. Wat dat vertel ik je niet. Dat mag je zelf ontdekken.

Waarheid is opgeslagen wijsheid. Die je opdoet met leren.2/10/17

Leren hoe doen we dat? Zullen we bij het begin beginnen. We worden geboren en zien het levenslicht. 

Daarbij gaan de jaren voorbij. En zijn we baby en evoluren we naar een peuter. Daarbij leren we vooral zelf. 

Lopen leer je zelf. Net als eten. Ook al wordt je gevoerd. Je hoort wel zelf te kauwen en het door te slikken. 

Als kleuter gaan we naar school. En zouden we niet meer weten hoe te leren. Terwijl we dat altijd al weten. 

We worden dan juist. Verder van onszelf verwijderd. Zodat we in de moeilijk maatschappij passen. 

Waarin we niet op onze eigen wijsheid vertrouwen. Ook wel de bagage die je hebt om je leven mee door te komen. 

En dan ons afvragen waar het licht is. We zoeken het licht. In andere dingen en verhalen dan onszelf. 

De lamp stond altijd aan. Alleen ben je vergeten hoe je hem ook weer aan kunt doen. Verbinding met jezelf. Komt niet door te bidden in een kerk. Of een keer aan yoga te doen. 

Je intentie's horen wel oprecht te zijn. En niet corrupt want dan kom je niet bij de aan knop van jezelf. 

Verbinding komt door naar jezelf te luisteren. Langzaam aan zul je volledig verbonden worden. 

Zo werkt dat ook met leren. Luister eerst eens naar wat je wil leren. Ten eerst omdat het dan veel leuker is om het te leren. En ten tweede omdat je het dan veel sneller oppikt. 

Neem niet alles voor waar aan. Luister niet te snel naar je leraar of ouders. Ze bedoelen het misschien wel goed. Maar zijn wellicht vergeet dat ze zelf de waarheid kiezen. 

Waarheid is slecht iets wat geleerd is. En een plekje in jezelf heeft gevonden. Kennis of wijsheid die je kunt oproepen wanneer je maar wilt. 

Een hemel maken we van de aarde. Door allemaal voor onszelf te kiezen. 27/9/17


Is het nou echt zo prettig op aarde. Al die oorlogen. Die zucht om iets te doen. Ja we doen het voor een ander. 

We werken ons dood. Maar vragen ons ondertussen niet af. Of dit wel zo nuttig is. En als we dat al doen. Durven we niks te doen. 

We roepen steeds dat we zo vooruitstrevend zijn. Maar waar zie ik dan die vooruitgang. 

Mensen blijven liever hangen in de tijd. Zoals ze al tijden doen. Daarmee komt de oude tijd niet terug. 

Herinneringen zullen altijd in je hoofd blijven. Je kunt ze steeds terug spelen als een film. Maar waarom maak je niet een paar nieuwe. 

Is dat soms teveel werk. Liever iets doen wat je niet wil. Dan de uitdaging aan gaan. En krijgen wat je wel wilt. 

Wereldproblemen worden buiten ons deur opgelost. Alsof we daar een stem in hebben. Ook al lijkt het van wel. 

Terwijl er een besef nodig is. Mensen willen allemaal hetzelfde gelukkig zijn en wat uit het leven halen. 

Stop met mensen te vooroordelen  geschreven door mensen die we nieuwslezers noemen. Ja ze lezen wat ze moeten vertellen. Net als acteurs. En denken niet na over de inhoud van de woorden. 

Net als mensen in de kamer doen wat ze horen te doen. Niet voor ons. Maar voor diegene die echt aan de touwtjes trekken. 

Dit alles lost op. Als sneeuw voor de zon. Als we dit niet meer accepteren. Niet elke regeltje meer volgen. Maar er overheen gaan. 

En onze eigen toekomst schrijven. Als eerst zelf bepalen wat je wilt. En uiteindelijk krijg je een sneeuwbal effect. 

Omdat voor jezelf kiezen. Het gevolg heeft dat mensen vrijheid willen. In alle mogelijk vormen. 

De verandering vind plaats buiten de kudde. Waarom niet daar de pijlen oprichten. 26/9/17

Niet allemaal hetzelfde. Omdat zo alleen dezelfde ideeën tot stand komen.En hetzelfde zich steeds herhaalt. 

Iemand die buiten de groep valt vinden we vaak zielig. Of we denken dat er iets mis is met die persoon. 

Maar sommige kiezen er juist voor om te leven buiten de kudde. Omdat ze zo meer vrijheid ervaren. En niet geboden zijn aan de normen en waarde van de groep. 

Waarom onze pijlen richten op de groep? Als buiten de groep de grootste verandering en vooruitgang plaats vind. 

Wellicht iets wat typisch menselijk is. We zijn nou eenmaal niet geboren avonturiers. En willen er graag bij horen. 

Dit heeft als voordeel. Dat we er vaak snel uit komen als samenleving. Maar als nadeel dat we vaak lang moeten wachten. Tot er eindelijk iets veranderd. 

Een ander nadeel is dat we vaak neerkijken op diegene die er buiten vallen. Terwijl we zelf niet onderdeel van de verandering durven te zijn. 

Terwijl we wel zeuren dat er niks veranderd. Dan hebben we ook niks aan te merken voor de mensen die het wel proberen. 

Of is dat typisch iets menselijk. Mogen we hypocriet zijn in de kudde die we mensheid noemen. 

We zouden meer mogen stimuleren om anders te zijn. Mannen hoeven niet alleen naar voetbal te kijken. En vrouwen kunnen meer dan alleen zichzelf mooi maken. 

Het leven is dieper dan je denkt. Het begint met je comfortzone's zo nu en dan te overtreden. Je ideeën de wereld in brengen. Omdat dat alles mogelijk is. 

Jezelf niet door ander laten leiden. Want onderdeel zijn van de kudde. Kan mooi zijn. Maar dat betekend niet dat jezelf er niet meer toe doet. 

En wellicht roept de verandering. De drang om iets te veranderen. Dan ben je wellicht ook een buiten beentje. 

En mag je alvast de route uitzetten. Voor de toekomst. 

Niet wacht tot de kamer veranderd. Maar leven vanuit liefde brengt ons verder. 25/9/17

We vertrouwen de overheid meer dan onze beste vrienden. Terwijl ons wordt verteld dat het gevaarlijk is om een vreemde te vertrouwen. 

Het probleem is dat we reageren vanuit angst. Vanuit angst handelen voorkomt dat er verandering plaats kan vinden. 

Vandaar dat angst promoten een van de manieren is. Om verandering of een nieuwe weg dwars te bomen. 

Terwijl er met leugens verteld wordt. Wat ze allemaal veranderd hebben en waarom we zoiets als een overheid nodig hebben. 

Maar feite blijft dat de wereld makkelijk kan draaien zonder een overheid. Ook wel een nieuwe naam voor de koning. 

We hebben dan wel een koning. Voor het plaatje. Maar het kabinet is in principe hetzelfde. Want democratie ga je er niet vinden. Het woord demo zit er niet voor niks in. 

Want het is slechts als een test. Omdat ze het niet willen opstarten. Echt inspraak is nooit de bedoeling geweest. Want dan hebben ze geen controle. Controle is goed wordt verteld. Terwijl het andersom is. Controle beperkt je bewegingsvrijheid. 

En controle is er zodat macht in stand gehouden kan worden. Dat kan veranderen. Niet wachten tot de kamer veranderd. De stoelen weer verwisselt worden. 

Nee dat doe je zelf. Leven vanuit liefde. En andere daarmee laten zien. Dat angst nergens voor nodig is. Zo krijgen we zelf vleugels. 

Je zult nog verstelt staan hoeveel we zelf kunnen. Hulp hebben we daarom ook niet nodig. Leren en ervaren kunnen we zelf. Toch vreemd dat daar scholen voor bestaan. 

 

De wereld verbeteren is niet alleen je licht uit schijnen. Je mag het ook gebruiken in de wereld. 18/9/17

Met alleen licht redden we het niet. Alleen je licht uitschijnen. Want dan doe je niks. Ja je stuurt liefde de wereld in. 

Maar als niemand gebruikt maakt van die liefde. Ook wel energie waarmee je kunt vormgeven. Dan veranderd er niks. 

Dus wapperen met die handen aan de slag. Je wilt de wereld verbeteren. Begin met jezelf zeggen ze. 

Je kunt jezelf verbeteren. Maar de perfect mens van jezelf maken is niet echt zo nuttig. 

Want om de wereld te verbeteren hoor je mensen te bereiken. Hoe je dat doet maakt niet uit. 

Door iets nieuws te maken. of iets bestaand in een nieuwe jasjes te stoppen. Of je ideeën te uiten dat maakt niet uit. 

Als maar iemand het doet. En je kunt niet overal tegelijk zijn. Dus accepteer dat de wereld niet alleen door jouw veranderd. 

Dat is ook veel te vermoeiend. Iedereen hoeft maar een deel bij te dragen. Voor een enorme verandering. Die veel welvaart op aarde brengt. Samen met stabiliteit in de vorm. 

Dat leven niet meer te koop wordt aangeboden. Maar een gegeven is. 

 

Laten we onze eigen waarheid bepalen. Want zo kleuren we ons eigen verhaal. 15/9/17

We bepalen zelf onze waarheid. Daar hebben we geen overheid voor nodig. Ook geen nieuwszenders. Die de grootste acteur uit hangen. 

Ook geen scholen. Die denken de waarheid te toetsen. Maar vergeet dat we ook buiten hokjes en structuren kunnen denken. 

Goed en fout bestaat daarin niet. Iedereen heeft zijn eigen waarheid. De bagage die ie op dit moment nodig heeft voor zijn of haar taak. 

De geheimen diensten die de rotzooi weg poetsen. Die het leger veroorzaakt heeft in de hand met de overheid. 

En kennis die we niet mogen weten. Want anders kunnen we niet nuttig zijn voor hun. 

Geloven we in hun zogenaamde god. Waarin de basis draait. Om jezelf uit handen geven voor een sprookje. 

Maakt dat niemand gelukkig is. Dat verklaard dat we maar 2 dagen leven in de week. De andere dagen zitten we de tijd uit. Alsof we in een gevangenis zitten.

Doordat we regels overtreden hebben. Terwijl de meeste regels slechts de bewegingsruimte beperken. 

Ziek worden is een industrie. Vandaar dat er ook geen grote veranderingen in komen. 

Het lichaam is geen machine. We zijn geen auto waarin we steeds een moertje vervangen. Te dicht bij het oppervlakte. Terwijl de oplossing van binnen zit. 

We hebben een zelf genezend vermogen. Vertel dat. En er bestaan op ten duur geen zieken huizen meer.  

Ook hebben we een eigen wil. We zijn niet de kleine ik. Maar de grote. Niet dat je alles wil. 

Maar dat je vol mogelijkheden zit en talenten en kracht. Die in deze wereld beperkt worden. Omdat we er niet voor kiezen om volledig zelfstandig onze weg te gaan. 

Hulpmiddelen maken we zelf. En expers zijn onzin. Vergeet lessen. Duik de diepte in en je zult zien hoe snel je ervaren wordt. 

De waarheid is eng en soms lastig. Maar laten we er samen in duiken. Oefening baar kunst. 

Want een restart hebben we nodig. In onze ontwikkeling. Want we staan al eeuwen stil.

 

Het einde van het oude. En de geboorte van het nieuwe. 15/9/17

De tijd is bijna op. Want we zitten in het einder der tijden. Nee dat is niet waar. 

Het is slechts een nieuwe begin. De vele rampen en de wilde natuur beweging ons er toe. Om zelf tot actie te komen.

Want het huidig systeem blijken niet meer zo sterk te zijn. En daarnaast blijken we steeds minder vrijheid te hebben. 

En blijkt de overheid steeds meer voor ons te gaan bepalen. Terwijl ons verlangen naar vrijheid met de dag groter wordt. 

Dat gaat botsen. Mensen gaan zelf naar oplossingen zoeken. Omdat de overheid er niet zit om dingen op te lossen. Alleen om te controleren. 

Ze zijn van bewijzen. Maar ze wijzen alleen buiten hun zelf. Zodat ze daar in de kamer nooit de handen hoeven te branden. 

Mensen willen leven. En niet alleen zichzelf nuttig maken. Ervaren en ontwikkelingen daar draait het leven om. 

Geldzucht speelt steeds minder een rol. Delen wordt de nieuwe mode. Want elke dubbeltje dat niet verspild wordt. Daar kun je echt waarde aan geven. 

Scholen werken steeds minder goed. Kinderen en jongeren zitten er maar te dromen. Omdat ze daar nauwelijks hun dromen kunnen waar maken. 

Want creativiteit wordt gedood. En ingeruild voor een nutteloze dosis realisme. Want elke verandering in jezelf uit de weg ruimte. 

Want geen risico nemen. Daar is de maatschappij op gemaakt. Vele hulpinstanties kunnen dan hun handjes blijven uitdelen. 

Vele breken hun opleiding of zitten een beetje in het midden. Omdat ze het niet weten. Er wordt verwacht dat je voor je 25 ste. Al een goede baan hebt en een huis wat als een ballast aan je hangt. 

Dan moeten we positief zijn. Met alles tevreden zijn. Omdat wij niet de schuld hebben aan de armoede in landen in onder ander Afrika. 

Terwijl we het negatief van ons afsluiten. En al het kwade uit de weg gaan. Terwijl we in een wereld leven met dualiteit. 

Je hoort in balans te zijn met beide werelden. Het zijn niet 2 draken die met elkaar vechten. Maar die om elkaar heen zwemmen. 

We gaan naar een wereld van balans. Want als positief en negatief samen kunnen lopen. Dan is er een tijd van vrede in jezelf. En zo werkt het ook de wereld.

 

Moe van de maatschappij. Terwijl je het alternatieve zelf maakt. 11/9/17


Je hebt heimwee naar waar weten je niet. Je vind het leven maar saai. Veel van hetzelfde. 

Avontuur kennen we niet. We kennen structuur. Een ander woord voor vele dagen hetzelfde doen. 

Want dat is de norm. De prijs die je betaald door te doen. Wat iedereen doet. 

Maar winst krijg je pas. Als je doet wat je zelf wilt. Ook al gaat dat tegen alle richtingen in. 

Een nieuwe richting mag ook wel. Want dan zien mensen dat ook. Dat het anders kan. 

En dat moet. Omdat het niet goed gaat met de aarde. We hebben een slechte bodem. 

Een bodem gebaseert op angst en overleven. Omdat we vergeten zijn zelf na te denken. En omdat we niet meer weten wat te weten. 

Omdat we zoveel dingen leren. Waar we niks aan hebben. We leren het. Om in het straatje van de maatschappij te passen. 

Maar de maatschappij is niet ontworpen voor de burger. Niet om er veel winst uit te halen. Het is een ratrace. Een illusie. 

Om de winst op te strijken voor wat we vroeger land heren noemen. Een alternative daar roepen we om. 

Maar is dat moeilijk of onmogelijk nee. Dat voel je zelf al. Het alternatieve maak je namelijk zelf. Door te kiezen waar je gevoel je heen leidt. En daar op te bouwen.

 

Laat je niet vertellen wat goed is. Want dat voel jezelf wel aan. 2/9/17

We hoeven niemand te vertellen wat we mogen en moeten doen. Want dan kunnen we onze eigen waarheid niet leven. Ja we hebben veel regeltjes. 

Maar het blauw staat ook niet heel de dag in je tuin of in je huis. De straffen op de vele regeltjes die wij hebben. Zijn er vooral om de mens te onderdrukken. 

We zouden dom zijn. Om zelfstandig ons leven te kunnen leiden. Met zelfstandig bedoel ik in alle vrijheid. 

Toch hikt de wereld daar tegen aan. We voelen ons beperkt. In alle lagen van de samenleving. 

Deels omdat we onszelf nog niet volledig ontrafelt hebben. En aan de andere kant omdat we tegen gewerkt worden.

Want de overheid wil geen succes volle burgers. Maar burgers die in het gareel lopen. Want daarop zijn de winsten gebaseerd. 

Er heerst als het waren een oorlog. Want de overheden en elite willen hun machten behouden. Dus proberen ze zoveel mogelijk te beperken. 

En ze proberen zieltjes te winnen door vertrouwen te scheppen. Dat doen ze door te vertellen dat het goed gaat. Dat we er op vooruit gaan op welzijn. 

Maar zijn we er echt zoveel op vooruitgegaan. Ik zie eerder een stabilisatie en een langzaam achteruitgang van wat we koopkracht noemen. 

Maar de overheden zijn blut zitten vol in het schuld. En de valuta's waar mee gespeeld worden hebben hun langste tijd gehad. 

Niet getreurd dat is niet het einde van de wereld. Want vele mogelijkheden dienen zich aan. Die worden lang niet altijd goed gekeurd door de media. Dat is ook de manier waarop je ze herkent. 

Daarin kun je investeren. En dan staat je spaargeld veilig. De toekomst is goed. 

Allen zijn we daar zelf verantwoordelijk voor. Dat wordt ons als het waren geleerd. En diegene die de les geven zijn onbewust de overheden en de elite. 

Niet iedereen hoeft nog voor zichzelf te kiezen. Als we er maar genoeg zijn om de kar de ander kant op te trekken. De kant van verandering. 

Leven je eigen waarheid. Want dat is onze roep om vrijheid. 2/9/17

Je hebt 2 groepen in de wereld. De ene groep wil het nieuwe zodat de wereld kan veranderen. En de andere groep wil het oude bewaren. 

Het draait om liefde en angst. Iedereen kiest een kant omdat ie denkt dat het goed is voor hem. 

Het is ook niet slim om de een kant te beoordelen. Want nog niet iedereen is toe aan verandering. 

Maar dat betekend niet dat we het links hoeven te laten liggen. Je mag best aan je standpunten vast houden. Je hoeft je mening niet in te slikken voor een andere. 

En als een ander jouw mening niet accepteert jammer dan. Maar als de andere jouw een mening opdringt. Mag je weleens af vragen. Waarom jullie vrienden zijn. 

Het einde der tijden daar leven we in. Niet dat de wereld vergaat. Het is de bedoeling dat we wat dingen gaan veranderen. 

Zodat we onszelf kunnen ontwikkelen. En niet alleen een wereld zijn. Maar op ten duur ook een ruimtestaat worden.

Want de wereld gaat verder dan alleen de aarde. Moeten we blijven volgen. En alleen maar luisteren naar de deskundig. Of zelf gaan nadenken. 

Want de mensen vergeten hoeveel kennis ze in zich hebben. En al die kennis mag gedeeld worden aan de wereld. 

Alleen horen we daarvoor wel ons eigen pad in te slaan. Uit de kudde. Lekker je eigen weg. Ja het lijkt eenzaam. 

Maar je bent nooit alleen want je hebt altijd jezelf. En daarnaast trek je gelijk gestemde aan. 

Als vele dat gaan doen. Trekken we een wereld van waarheid en eerlijkheid naar ons toe. Zeker als we ons mond niet laten snoeren. Maar lekker doen waar we waarde aan hechten.

 

Onderwijs draait niet om wijsheid verstoppen. Maar om wijsheid te ontwikkelen. 30/8/17

Kinderen horen niet uren in de schoolbanken te zitten. Het hoeft ook niet zo strak te zijn zoals het leger of als in de gevangenis. 

Kinderen raken op later leeftijd als ze tieners zijn of jong volwassen uitgekeken op leren. Omdat het teveel draait om moeten. 

En ze vinden er geen draaien in. Want het gaat lang niet altijd om je eigen talenten. 

Alle die niveau's maken leren beperkend. Want het kost veelt tijd als je onderin start om helemaal naar de top te reizen. 

Daarnaast zijn mensen niet dom. Er wordt te weinig gebruik gemaakt van innerlijke kennis. Wat mensen al weten als ze op deze aarde landen. In de vorm van een geboorte. 

Geef kinderen meer tijd om zichzelf te ontdekken. En daarnaast is spelen niet lui of tijdsverspilling. Maar maakt het kennis verteerbaar omdat dat het leven luchtig maakt. 

Lekker buiten les. Omdat er veel te leren is van de natuur. Want vandaar uit is al het leven ontstaan. 

En ze zullen zien dat god geen fabel is. En geen naam om mensen te onderdrukken. Maar een systeem vol van leven. Wat draait om geven en nemen. 

Balans tussen licht en donker. Want beide zijn nodig op onze reis op aarde. 

Daarnaast is reizen ook nuttig. Want je leert veel van jezelf. Bied jongeren de kans om gratis een langer tijd te reizen. 

Daar krijgen ze meer zelfvertrouwen van. En vertrouwen ze meer op zichzelf. Dan dat alles van tevoren al wordt uitgestippeld. En we handjes vast houden als we op reis gaan. 

Daarnaast maak kennis vrij. Waarom er controle op uitoefen vanuit de overheid. Zodat we nog langer jullie macht slikken. 

Al die regeltjes maakt het dat er te weinig bewegingsruimte is in het land van wat we onderwijs noemen. 

Wijs worden we er pas van. Als het niet draait om de goed gekeurde waarheid te leren. Want waarheid is voor iedereen verschillend. 

Net hoe je in het leven staat. En welke baggage je nodig hebt onderweg van je reist. En daarnaast maakt het ons unieker. 

Want allemaal dezelfde hap hetzelfde is ook zo saai. Misschien leren we wat van de kinderen die we bestempelen. Want zij staan anders in het leven. 

Vele hebben geen hulp nodig. Alleen zelfvertrouwen zodat ze hun eigen handleiding kunnen lezen en er mee omgaan. 

Onderwijs of scholen horen te draaien om de ontwikkeling van de mens. En niet om wat werkgevers als ideale modelburgers beschouwen. Of de overheid als de maakbaar mens. 

Maakbaar in de zin van manipuleerbaar. Waarin macht kan voor leven. Niet de liefde die we nodig hebben. Want vandaar uit kunnen we leven vanuit kracht. 

Waarin we de wereld opnieuw kunnen inrichten. 

 

Een goede wereld waarin het leven goed is. Is mogelijk door niet vanuit het negatieve te leven. 27/8/17

Positief waarom noemen we het positief. Want iets goed is niet iets uitzonderlijks. Het lijkt omdat er veel duister is in deze wereld. 

Maar het was eerst een natuurlijk staat van zijn. Het leven was in vroeger oude tijden goed. Atlantis het verdwenen rijk en slechts een van de vele. 

En geluk is geen toeval wat zomaar op je pad komt. Hetzelfde geld voor een goed en positief leven. 

Vele aanvallen op mensen om negatieve energie op te slurpen. En de elite die er niks aan doet. Want dat is de deal die ze gemaakt hebben. Met de archoten. 

Maar ze verliezen terrein. Daarom nemen de aanvallen toe. Uiteindelijk is er geen plaats meer. Door te hoge energie. 

Het leven lijkt te langzaam te gaan. Dat is slechts een illusie in het einde der tijden. Die ze ons wijs willen maken. 

Heb geduld en geniet met wat je al hebt. En werk waar je naar toe wilt. Want die oogst komt tenslotte niet vanzelf. En een stralende jij. Zorgt voor een positieve stoot. 

Die we nodig hebben op aarde. Mensen zien dat het kan. Zichzelf zijn en een goed leven hebben. 

En uiteindelijk zullen er meerdere volgen. Het kuddegedrag van de mens kan ook goed uitpakken.

En oude goede tijden zullen herleven. Maar het start met ons en vele volgen.

Een revolutie start door onszelf te ontmoeten in plaats er weg van te lopen.  24/8/17

Het probleem zoeken we altijd bij een ander. De wereld is verrot. Het leven is saai en nutteloos. 

Daarvoor geven we een ander de schuld. Altijd maar een reden vinden om niet naar jezelf te kijken. 

Maar daardoor blijf je stil staan. De revolutie komt daardoor niet. Maar komt als we zelf massaal gaan evolueren. 

Door naar binnen te kijken. Niet alleen naar het donker. Of het licht. Maar wat er allemaal is. 

Wat je kunt. En wat je niet kunt. Waar je heen wilt en waar je niet heen wilt. 

Gefeliciteerd je hebt jezelf voor het eerst ontmoet. Voor die tijd was het een vreemde voor je. Vandaar dat je zo'n robot leek. 

Nu is het tijd om de touwtjes in handen te nemen. Je weet heel je leven al waar je heen wilt. 

Nu is het tijd om daar naar toe te bewegen. Als iedereen dat doet. Dan pas mag je spreken van een revolutie. 

 

Vrijheid een avontuur met jezelf.24/8/17

Vrijheid komt niet door op vakantie te gaan. Of niet meer gaan werken en heel de dag niks te doen. 

Vrij komt door te zijn wie je wilt zijn. Durven jezelf te zijn. 

En vooral te doen wat je hart je opgeeft. Want het is niet alleen de liefde die je vleugels geeft. Maar ook de voldoening. 

Of trots als blijkt wat je allemaal kunt. Een beetje ego houdt je juist in balans. Want alleen op het licht focussen. Maakt het dat je niet uit kijkt waar je loopt. 

Dan zul je zo nu en dan je kop stoten. Waarvan je weer leert. 

Vrijheid is niet alleen blijheid. Het brengt ook verantwoordelijkheid. Want het leven is niet altijd makkelijk. Maar toch is het de bedoeling. Dat jezelf door het leven sleept heel je leven lang. 

Je kunt kiezen om het niet te doen. Maar als je het wel doet. Alleen dan zul je de giften ontvangen die tot jouw horen.